| bluesky a întrebat:

De ce ma stresez atata pentru scoala?cryingAm asa un stres in mine ca imi vine sa...nu mai merg la scoala(glumesc, nu as face asa ceva) dar ma streseaza atatea teme, lecti, teste, teze lectii ce nu le inteleg! Va rog sa imi ziceti ce sa fac? Voua vi s-a intamplat? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Victoria a răspuns:

Cred ca eram persoana cea mai stresata in anii anteriori ceea ce priveste scoala, tot timpul stateam si invatam, citeam, la materiile pe care nu le intelegeam faceam pregatire, cert este ca intotdeauna am avut cel mult 3 medii de 9. Acum continui sa invat la fel de mult, sa citesc, pentru ca asta imi place si ma face sa ma simt implinita pe plan scolar, insa nu mai resimt stresul anterior deoarece au disparut din programa materiile grele care nu imi placeau.
Pentru combaterea stresului, te sfatuiesc sa gandesti intotdeauna pozitiv, sa fii constienta ca sunt altii care stiu si mai putina carte decat tine, dar care nu sunt atat de stresati. Atunci cand nu intelegi o lectie in clasa, acasa inchizi calculatorul, televizorul si alte surse care te-ar putea deranja, deschizi caietul si cartea, citesti tot ce ti-a predat profesorul si incerci sa reconstitui pasii parcursi in rezolvarea unei probleme. Daca nici asa nu reusesti sa intelegi, roaga un coleg sa iti explice. Dar cel mai bine ar fi sa fii foarte atenta in clasa, iar atunci cand nu intelegi ceva, il intrebi direct pe profesor. Datoria lui este sa iti explice si cu siguranta o va face.

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

La mine e mereu asahee hee. Vestea proasta este ca cu fiecare an va fi si mai greu.Vestea buna e ca te vei obisnui cu programul asta, mai devreme sau mai tarziu

| M.madallina a răspuns:

Eu intr-un timp luam numai note mici pentru ca nu mai faceam fata, teste teme ascultari.in celelate tari copiii nici macar nu primesc teme

| alinutzacodruta a răspuns:

Mie mi se intampla mai ales ca anul acesta am bac-ul...cryingprimim o gramada de teme...ne apuca noaptea si nu le terminam...sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca Romania este o tara de ****, vrea sa faca din noi trupe Commando si tot cacati o sa fim majoritatea.In alte tari nu se face atata de multa scoala si nu incarca memoria copiilor cu ed. tehnologica, muzica, desen, cultura civica si alte materii pur si simplu inutile.In alte tari se fac 4-5 maxim ore pe zi indiferent de clasa(I-VIII)...Asa ca, trebuie sa ne obisnuim...Succes!