| Nu_6605 a întrebat:

De ce mai sunt unii utilizatori experti TPU cand nu au mai intrat de "sute" de ani pe site.
Nu mi se pare corect ca unu care nu a intrat de 1 an sa mai fie expert si altul care saracul raspunde tot timpul si nu este luat in seama.

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Gandesti gresit. Expertul care nu a intrat demult pe site, ramane expert si in acest fel site-ul si utilizatorii ii multumesc pentru timpul acordat.Degeaba dai multe raspunsuri si proaste si vrei un titlu virtual.Pentru unii e o recunoastere a valorii. Poate. Dar daca eram pentru premii virtuale nu stateam mult pe aicioh go on

| Flav a răspuns:

Neica, ai gresit site-ul. Ceea ce indrugi tu acolo, n-are absolut nicio relevanta. E ca si cum i-ai retrage titlu de campion mondial unui boxer, fiindca n-a mai boxat saracu' de cativa ani, doar prin pricina faptului ca... a imbatraniiiit, bingo!
Daca esti aici pentru fundite sau titluri, eu te sfatuiesc sa te duci tare invartindu-te, cu pasi mici dar desi. Capish, amigo? Si nu-mi raspunde cu ''nu'', ca-ti fac nick-ul ''da'' de nu te vezi.hee hee

| Luori a răspuns:

Lasa-l ca daca-i expert pe site nu mananca mai mult decat tine, nu castiga bani de la tine, nu-ti fura din fericire s. a. m. d. Poate ca doar a vanat sa fie expert si, odata vazut, a lasat-o moale cu raspunsurile, activitatea pe site, ca doar a primit ce a vrut; sau, poate chiar n-au timp de site, timp de pc, timp de raspuns la cate intrebari vrei tu.

| Derye a răspuns:

Esti tu prost informat. Pot sa fie si 100 de experti, nu numarul conteaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gabriela si daca tu esti expert nu inseamna ca tu le ai cu gramatica ci te. a pus ca esti f activa si ajuti siteul in rest esti pe langa uneori

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Nu frate, dar Flav a glumit ce te superi asa?

| Nu_6605 explică:

Flav mai smechere mai taci dracu din gura, ce te bagi si tu ca musca in lapte, du-te si fa smecherii cu altii nu cu mine asa ca hai sictir.