De fapt eu n-as zice ca tie nu iti merge bine am si o dovada, chiar daca nu te stiu, tu ai posibilitatea sa stai la calculator chiar daca e al tau, or esti de la internet - cafe, daca stai de la un prieten iti pot dovedi ca o duci bine prin faptul ca ai prieteni in jur, veata e frumoasa daca stii cum sa o traiesti, eram si eu in trecut pesimista, dar iti zic sa fii e optimist e mult mai bine. Adica trebuie sa privesti partea plina a paharului...
Pentru că doar una ai și n-o mai primești înapoi. Problemele sunt de moment, totul trece.
Pentru a viata o ai de la Dumnezeu si este un dar sfant...gandeste-te ca in viata trebuie. sa treci de orice obstacol ca sa-ti regasesti fericirea!
Pentru ca vikis. "dupa ploaie vine soare","dupa intuneric apare lumina" si multe citate .pff.intelegi ce vreau sa zic, gandeste`te ca viata trebuie traia pentru a realiza ceva si pentru a oferi celor din jur tot ce e mai bun.nu e vorba numai despre tine, si eu credeam asa dar ma flatam oricum, o viata avem si daca nici pe asta nu o traim atunci pentru ce existam bafta
Pentru simplul fapt ca acolo undeva in inima ta mai exista o speranta pentru a mai trai
Cand esti la varsta ta orice nimic ti se pare cel mai important lucru. o sa cresti si o sa vezi mai tarziu ca ceea ce credeai azi nu reprezinta absolut nimic pentru viitor. ai putina rabdare si-mi vei da dreptate peste ani. pana atunci fii mai optimist(a) si pune mai putin suflet!
Pentru simplul motiv, ca lucrurile se pot schimba in bine oricand, chiar lasate in voia lor.