| Deeaa_8846 a întrebat:

De ce majoritate tinerilor/adolescentilor sunt obsedati de prieteni, de ce cred ca nu pot trai fara ei?

Răspuns Câştigător
| Dean1996 a răspuns:

Pentru ca toti in viata asta avem nevoie de prietenii(am spus prieteni deocamdata,nu prieteni adevarati). Toti avem nevoie de o socializare,de comunicare,pur si simplu,nu poti trai fara prieteni sa stii,indiferent daca sa zicem nu iti sunt buni,si doar te distrezi cu ei,ai nevoie de prieteni, ca sa iesi undeva, ca sa vorbesti cu cineva.Majoritatea adolescentilor sunt obsedati de prieteni pentru ca este si varsta(ma refer la a VIII-a,cei de liceu.),adica mie una mi se pare normal,toti avem prieteni,chiar daca sunt adevarati,chiar daca nu,avem,si mi se pare normal.
Sunt obsedati pentru ca vor pe cineva cu care sa vorbeasca,care sa ii inteleaga,cu care sa discute,sa rada,sa se distreze,de aia vor prieteni,este uman normal si logic.Oh, am vorbit de prieteni doar, dar aici sunt 2 categorii,cei materialisti,care sunt prieteni cu tine doar pentru ca esti talentat la ceva anume,sau popular, sau tot felul de subiecte de genul(sa zicem esti cel mai popular din liceu, sau ma rog.generala),si,cea mai rara categorie,considera inexistenta de aproape cele mai multe persoane,care poate nu cauta prea mult: prietenii ADEVARATI. Exista,dar trebuie sa intorci pamantul cu fundul in sus ca sa ii gasesti, trebuie sa cauti si sa nu iti pierzi speranta, sa ai grija cu cine umbli. Exista 2 tabere,cu toti stim asta, dar exista prieteni adevarati, si trebuie sa se stie acest lucru.

5 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Pentru că e nasol să fii singur.

| JustLiveYourLife a răspuns:

Pai nu toti sunt asa... numai cei care nu au o relatie prea buna cu parintii sau care nu au curajul sa le spuna parintilor mai tot, ei isi cauta sprijin in prieteni, se incred in ei, isi cauta persoane care sa ii inteleaga si sa ii spinjine, sa le dea sfaturi sau pur si simplu pentru ca asa este la varsta adolescentilor, doar nu o sa iesi cu parintii de mana afara sau singur de nebun, trebuie sa iesi cu cineva si de cele mai multe ori ies cu prieteni buni happy... sper ca te-am ajutattongue:X byewave

| dorinyo a răspuns:

Pentru ca ii considera niste persoane care te pot ajuta oricand.Totusi nu toti sunt prieteni. Unii doar profita.Mai bine 2-3 prieteni de nadejde decat o suita de prieteni falsi.Prietenii devarati sunt atunci cand intervine o altercatie intre ei. Daca se iarta reciproc atunci sunt considerati prieteni adevarati.

| Johnny98 a răspuns:

Pentru ca ei inteleg cel mai bine nu e la fel sa vorbesti cu o colega decat cu mama ta...Cu prieteni esti mai deschis...

| eve_7003 a răspuns:

Pentru ca au nevoie de cineva cu care sa vorbeasca daca cu alte pers nu poate de ex eu am o ff buna pr si daca ea nu ar fi eu sincer as ajunge ultima curva, fufastraight facelaughing