| blue95 a întrebat:

De ce majoritatea baietilor prefera fetele care fumeaza, cele care sunt"dotate", cele care sunt pot sa zic"parasutestraight face". De ce nu se uita intai la sufletul lor, la frumusetea interioara si cea exterioara adica fata si nu altceva? Din aceasta cauza sufar destul de multstraight face. Care e parerea voastra?

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Pentru ca acum ei vor doar distractie! Cand se vor gandi la insuratoare, atunci fetele ca tine or sa fie cautate! Dar pana atunci, cauta si tu pe cineva care sa fie compatibil cu tine, cineva retras, care nu este "Fat Frumos" dar are sufletul frumos!

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Adica suferim.Toti la un moment dat ne-am lovit de asta. Urati ca suntem discriminati de oameni.Frumosi ca suntem doar trofee si nimic mai mult.Frumusete interioara nu exista. Ea se dobandeste in timp.Cu cat esti mai frumos in interior cu atat esti mai urat in exterior pentru ca imbatranesti.De ce crezi ca copii sunt asa frumosi? Ei nu au nimic in suflet, au doar o inima mica care bate, lipsita de griji de orice. Cele mai pure zambete sunt ale lorwinking

| ionika17 a răspuns:

Mda.Asa si eu numai peste persoane de acestea am dat. Poate ne v-a da Dumnezeu si ce-i bun.Nu numa ce e rau.Bafta

| foxi a răspuns:

Cele care sunt parasute cum spui tu fac sex mai usor cu ei! Asta-i interesul!

| Xonia a răspuns:

Inteleg exaccsadprin asta trec si eusad.
Mai nou pe aici e cool sa te droghezi, sa numai stii de tine, sa fumezi marijuana, sa bei bere, in pauze la scoala sa te duci sa fumezisadpff...

| rin a răspuns:

Eu cred că n-ai întâlnit băieții potriviți, pentru că eu știu puțini băieți care-s așa cum îi descrii tu.

| Bittersweet_8364 a răspuns:

Eu personal nu fumez dar nu consider ca o fata care fumeaza este neaparat si parasuta.Si nici una care a inzestrat-o mama natura cu sani mari.Am inteles totusi intrebarea ta care este.Pai sa o i-au pe rand.Parasutele sunt mult mai usor de dus in pat iar baietii care nu cauta doar sex nu stau sa se complice cu o fata 10 ani doar pentru asta ci pur si simplu agata o zdreanta insa niciodata vre un baiat nu o sa-si doreasca o relatie serioasa si de durata cu o asemenea fata si vor cauta o fata decenta si cu suflet bun eventual.Cat despre frumusetea interioara nici baietii dar nici fetele nu se uita din prima la asa ceva.Prima data cand te atrage o persoana este pentru aspectul fizic. Apoi vine si restul.Nu zic asta pentru ca sunt superficiala dar tu sincer acum, ai da o sansa unui baiat care nu te atrage absolut deloc din punct de vedere fizic? Oricat de bun si politicos si tot ce vrei tu ar fi parerea mea este ca nu.Trebuie sa te atraga macar putin.Asa e si cu baietii si asa a fost mereu.Nu prea ai ce sa faci decat sa te obisnuiesti cu ideea si odata si odata o sa gasesti o persoana care sa te placa si fizic si sufleteste:*Stiu ca e frustrant dar asteapta si o sa fie bine pana la urma. Exista cineva pentru toata lumea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce as putea sa zic, decat ca sunt niste materialisti retardati si infecti care sunt pe interes atat baietii cat si fetele. Te inteleg foarte bine pentru ca am trecut si eu prin asta. Astazi prea putini care sa fie sinceri.Asta estraight face Incearca sa eviti persoanele de acest gen, poate ca intr-o zi o sa gasim si noi pe cineva la fel ca noi.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat