| Alina_7937 a întrebat:

De ce majoritatea baietilor vor sa fie cu o fata doar ca sa o f**a, iar daca ea nu vrea, se despart?

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pentru ca acei baieti vor sa faca sex si cam atat ar veni, oricum sunt fete care greu se lasa la mana lor. Din punctul meu de vedere la fel sunt pentru ca daca imi fac o relatie serioasa oricand aflu ca ma inseala prietena, mai bine o iau la pat si gata.

| CybeRAthlete a răspuns:

Cave instinct... e chestie subconstienta - de supravietuire happy
mie sincer sa fiu, imi plac cele ce se opun, ce se lasa greu...
app, apreciez foarte mult ca nu ne'ai bagat pe toti in aceeasi oala happy
bafta

| buterfly a răspuns:

Pai pentru mine genul asta de baieti nu semnifica nimicstraight face...Adik eu daca vad ca un baiat care este asa ma indepartez de elhappy...
Eu ma tot gandesc cand o sa vina vb sa aiba si ei oo relatie mai de lunga durata cine o sa fie cu ei? Pt ca o fata serioasa cu siguranta nu!

| briana a răspuns:

Pai primul lucru e sa incerce acei baieti nu is doresc decat sex iar daca fata nu vrea vor merge mai departe si vor cauta pana cand cvor gasi fete care vor. Acei baieti nu gandesc decat cu creierul din pantaloni. Ceea ce e bine e ca cele care nu accepta vor capata respect in ochii lor pentru ca nu sunt ca altele...

| irinnnnnaaaaaa a răspuns:

Ca asa sunt baieti niste porcibig grin care vrea doar...straight face Pai nu cred ca in toate cazurile se despart doar fiinda nu vrea sa faca...Iar cei care se despart de fete inseamna ca stau cu ele numai ca sa.
de aceeawinking

| Vali87 a răspuns:

Nu stiu dc majoritatea baietilor sunt asa, poate ai dreptate, dar eu de exemplu am 24 de ani si dc as fi cu o fata chiar dc nu as face cu ea ce ai mentionat tu in intrebare dar as tine la ea, si dc e prietena mea clar tin la ea, nu m-as desparti de ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca majoritatea fetelor aleg barbatii dupa cantitatea de feromoni emanati, dupa ce vom ajunge la stadiul de citire a gandurilor atunci lucrurile se vor inversa, femeile pot minti si in gand, asa ca el va citi gresit... dar noi mergem in sens invers cu evolutia asa ca...e de bine happy

Întrebări similare