Eu una nu sunt urata si pot spune ca mai ales acum.la varsta mea nuprea conteaza daca esthi frumos sau nu adica poti sa fhi urat cu spune. daca ai o creasta si nisthe tupeu esthi "Kenul"' shcolii. (gen p care nu-l suport). Deshi sunt destul de populara si sunt placuta de multi "keni" din astia prefer baietii blonzi, cu ochi albastri fie si timizi
Pentru ca baietii care smecherii scolii isi dau prea multe aere si se comporta penibil.Toata aceasta incredere exagerata se pote trage si de la constarea ca ei sunt frumosi si ca toate cad dupa ei.
Si mie tot baietii blonzi imi plac.Desigur,care sa stie cum sa se poarta cu o fata. Dar pana acum n-am avut norocul de un baiat blond
Ne gasim baiatul care ne place.
Daca mie imi place de el si tu il vezi urat nu mai e treaba mea.
Si nu cred ca e fata care sa isi considere prietenul ``urat``si mai stiu eu cum si sa stea cu el fara sa aiba vreun interes
Si ca fapt divers...mai sunt si fete care nu vor baieti cu patratele pe abdomen neaparat.Totul tine de gusturi
Va mutumesc tuturor pentru, timpul acordat intrebarii.
Harciog, a raspuns la subiect, drept si la obiect.
observ ca lumea e cel mai complex lucru, nu universul. Daca esti inteligent, ti se va parea totul, prea incorect, insa...
@Ana am avut si eu o prietena care credea ca tine, insa baiatul blond, nu l-a gasit nici acum, si are 26 de ani, insa a gasit unul mult prea departe de ceea ce credea ea.
in viata mea am gasit mai multi baieti frumosi si timizi decat ceilalti.mai multi baieti frumosi ce nu au noroc la fete, deoarece ele doresc ceilalti, cum am explicat mai sus.
@anonim. poate ca si tu ai ideea aia stupida, pe care toti uratii o zic''uratu, umple blidu, iar frumosul rupe osul''
chestia cu frumosii prosti, este numai din ura...si nu uita sa le zici fetelor zicala de mai sus