Eu am un singur patratel mai mare, pe toata burta, mai rotunjit. De ce-l prefera fetele? Nu stiu.
Serios acum, chiar conteaza patratelele?
Mie nu imi plac. Cand pun mana sa trec asa, ca peste campii? Mai bine neted.
Mey acum cand te indragostesti de un baiat nu cred ca il dezbraci de tricou sa vezi daca are patrateledar daca pur si simplu stece un baiat frumos pe strada si are si patratele e inevitabil ca una dintre prietenele tale sa nu observe si acest lucru...cum spune bubulina e la moda
Eu le spun tablete de ciucalata
Nu e un criteriu pentru a-mi alege pe cineva, dar uneori e motiv sa zabovesc o perioada.
Eu zic k frumusetea nu sta neaparat in aspectul fizic...si asta tine de gustul fiecareia dintre noi...
Nu spuneam ca trebuie sa fie umflat ca un balon, dar am auzit multe fete care ziceau: "nu-mi place ca n-are patratele", dar tipii aratau ok, atata ca intr-adevar n-aveau patratelele alea.
@supersx, am invatat sa nu ma mai mir de nimic. Vroiam doar sa aflu si eu motivul pentru care fetele prefera patratelele. Eu, spre exemplu, sunt de acord cu Legiuitoarea si Psiholoaga.
Adevarul. ca ii mai usor sa te simti frumoasa langa un umflat ce gafaie cand urca 3 scari sau cand duce gunoiul ...decat langa un tip care se respecta...acesta poate ar observa si suncile celuloase ale iubitelor, pe cand primul ar fi fericit ca ii ofera cineva o mica gaurica)
Tot ce se vorbeste aici, se vorbeste in necunostiinta de cauza...
Nu stii, Taci asa e normal
Am facut fitness 3 luni
Nu am, patratele care se vad de pe luna, dar se simt la atingere si asta parca ma face sa muncesc mai mult la abdomen
Dupa parerea mea, fetele vor intoarce intotdeauna capul dupa un abdomen perfect conturat...
Si cred, ca e valabil pentru toate fetele
Eu unul momentan nu am asa zisele,, patratele". Din puncul meu de vedere cred ca fetelor le plac baieti nu neaparat cu muschi pe ei ci cu masa musculara. Intre masa musculara si asa zisele patratele este o mare diferenta, accea fiind ca daca ai patratele nu neaparat esti si puternic(un exemplu: poti sa ai patratele si vorba unei fete care a scris aici sa urci 3 scari si sa gafai) dar daca ai masa musculara, dupa mine arati mai bine, daca ai masa musculara si asa zisele patratele atunci este perfect dar cred ca tot ce conteaza este caracterul acelui baiat si cand iubesti pe cineva iti garantez 100% ca nu te mai uiti daca are patratele sau nu
Asta e parerea mea
LeonardRoller întreabă: