| midiots a întrebat:

De ce majoritatea intra aici si ne spun ce teme au primit la scoala si asteapta ca ceilalti sa ii rezolve tema? Adica sa fim seriosi nu puteti sa va sunati cativa colegi si sa-i intrebati?

Răspuns Câştigător
| ReasonForL0vex3 a răspuns:

Da, ai dreptate.
Ei cred că pentru o fundiţă o să le facem tema.
Adică pe bune. Nu sunt în stare să facă o compunere? Am văzut multe întrebări cu idei pentru compuneri etc. Frate, nu aveţi nici un pic de imaginaţie?! În fine. Asta e părerea mea. Şi cred că mai mulţi au părerea asta.

4 răspunsuri:
| NicoNicoNiiiii a răspuns:

De 'destepti` ce sunt. rolling eyes

| Blondamea a răspuns:

Da este adevart este plin TPU de asemenea intr insa exista o explicatie asta pentru ca colegiii sunt de aceeasi varsta iar ei vor sa auda pareri diferite poate de la cei mari sau nu stiu dar sa stii ca nu sunt pus chiar inutil pentru ca un coleg de clasa poate sa spuna la toti ca nu sti s arezolvi o problema usoara sau mai stiu eu ce sh de aceea exista TPU pentru a ajuta pe toti cu orice fel de intrebare indiferent de cat de aiurita sau cat de speciala sau diferita sau mai eu cum.

| Roxana_2818 a răspuns:

Corect, cine crede ca isi iroseste timpul pentru tema altuia

| Lavy_6719 a răspuns:

Pentru ca sunt prea prosti si nu sunt in stare sa faca o tema.Si-au gasit si ei site unde sa isi faca temele... :S