| Bianca78 a întrebat:

De ce majoritatea lumii spune în general ai o prietenă/prieten și nu direct ai un iubit/iubită? Prietenul de obicei e ăla cu care decât ieși, vă vedeți rar etc și iubitul e direct că mna. sărituri, sentimente, relații intime.

6 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Pt ca subiectul e tabu pentru majoritatea lumii.
Iar iubit/iubita nu inseamna neaparat o relatie.
Asadar termenul prieten/prietena descrie cel mai bine relatia dintre 2 tineri care se iubesc.

| siriusblack98 a răspuns:

Si eu as vrea sa stiu ca pana la urma eu stiu ca prieten/a e ala/aia cu care esti amic cum s-ar spune, nu iubitul/iubita.

| siriusblack98 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

" Iar iubit/iubita nu inseamna neaparat o relatie. " ehm...ba da fix asta se presupune ca ar trebui sa insemne. Iubit/iubita => iubire => relatie amoroasa.
Prieten/a cu beneficii => strict s3x => exclus sentimente
Prieten/a => amic/cunostinta apropiata => exclus relatie amoroasa.

" Asadar termenul prieten/prietena descrie cel mai bine relatia dintre 2 tineri care se iubesc. " Hai ca fix asta descrie daca e. Mie daca imi zici de 2 prieteni inteleg ca aia doi sunt amici/buddies si atat. Iubit/iubita/logodnic/gagic/gagica/pereche/cuplu astea reprezinta cel mai bine 2 oameni care se iubesc/care au relatie mai profunda decat o simpla prietenie.

| Bianca78 explică (pentru siriusblack98):

Exact. bine zis

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru siriusblack98):

De ce nu scrii parerea ta in dreptul tau?

| Bianca78 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Păi din moment ce am întrebat de unde sa știu. și plus mai aștept răspunsuri eventual mai bune. moment sunt decât 2?