| Maothecat a întrebat:

De ce majoritatea oamenilor din ziua de azi isi exprima sentimentele prin statusuri in loc sa ii spuna persoanei respective exact ce simte? happy

Răspuns Câştigător
| LoveStoned a răspuns:

Cred ca raspunsul il stii, dar nu esti sigura.
Parerea mea este ca le e teama, sau/si rusine, fara sa-si dea seama ca pot pierde ceva frumos. Intotdeauna sunt mai de apreciat cateva cuvinte simple, spuse asa cum te pricepi, decat statusuri din carti, melodii, etc...
De ce? pentru ca nu pot mai mult happy, poate nu simt cu adevarat ceea ce spun si normal ca e greu sa o spuna, sau cum am scris mai sus...

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pentru ca au dubla personalitate si mint.

| Miruna_7873 a răspuns:

Pentru ca, de exemplu nu stie cum va reactiona persoana respectiva.

| JustOneGirl a răspuns:

Pt ca le e greu sa vorbeasca cu acea persoana. si le e frica sa nu o dea in bara... macar asa cu statusuri (daca le trimiti p mess) poti spune ca ai gresit persoana daca acea persoana are o reactie mai ciudata... happy

| emiliman a răspuns:

Nevoie de atentie big grin, daca pui un status de genu: suparata, toate lumea din lista te va intreba dc esti suparata si va incerca sa te consoleze. eu am dat 3 ign saptamana asta din cauza ca ma dispera zecile de status cu te iubesc big grin

| mary4891 a răspuns:

Ori nu are curaj, ori vrea sa iasa in evidenta, ori este o aroganta, ori...asa se simte mai bine...