| angelika_8723 a întrebat:

De ce mereu fetele iubesc iar baietii doar se bat joc///////?

6 răspunsuri:
| Kristtine a răspuns:

Pentru că unele fetele sunt mai credule şi puţin mai toante. happy

| deutza_2137 a răspuns:

Aproape toti baieti sunt porci cand o fata place un baiat trebuie sa spui adevarul ca sa nu sufere fata aceea daca isi bate joc de ea deoarece ea se face de rusine si asta duce la suferinta crede-ma am trecut prin asa ceva.

| vreauTotulSauNimic a răspuns:

Pentru ca asa se intampla mereu...Sufera cel ce iubeste, cel iubit isi bate joc :X. Stiu si eu sentimentul si nu te simti chiar bine cand placi sau iubesti o persoana, iar el nu iti impartaseste sentimentele, sau mai rau te ignora si isi bate joc.
Explicatia exacta nu ti-o pot da. Poate doar faptul ca ne indragostim de persoana gresita...sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mereu? Nu e adevărat. Voi, frustratelor, puneți întrebările astea cel mai probabil fiindcă sunteți rănite în dragoste și începeți să generalizați. Dar fetele gen Monica Columbeanu, care se căsătoresc cu bătrâni bogați (să moară repede) pentru avere?

Așa făceam și eu înainte. Credeam că băieții sunt din punct de vedere medical mai...proști, până am descoperit unul care m-a făcut să nu mai generalizez.

| TeoPT a răspuns:

De ce oare nu taci din gură, și tu, și celelalte frustrate de genul tău?
Voi aveți impresia că băieții sunt niște mașinării fără sentimente? Credeți că numai fetele au suflet, credeți că toate fetele sunt niște îngerași dulci și inocenți?
Nu mai generalizați. Există și fete ale dracului, și băieți mai sufletiști. Cine te crezi să vii cu afirmații de genul ăsteia?

Voi vă îndrăgostiți absolut orbește de cine nu trebuie, evident sunteți dezamăgite și apoi vă plângeți de milă. Păi așa vă trebuie dragă, altădată să fiți conștiente când vă băgați într-o relație și cu cine vă băgați. Poate ar trebui să căutați și altfel de băieți decât ăia de prin cluburi sau care fumează la colțul străzii. Ce ziceți?

Și băieții au sentimente, nu vă mai plângeți atâta de milă.

Baftă

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hihi, 7h30 ți-a zis-o cel mai binewinking.

Întrebări similare