Momentele 'deja vu' se intampla destul de des insa nu la multe persoane. uite poti citi aici http://old.intrebare.ro/Deja_vu.html bafta :*
Uneori eu am impresia ca uneori in alta viata am mai facut lucrul asta, nu in viata asta.
De exemplu niciodata nu m-am dat cu parasuta, dar parca cunosc sentimentul.Sau cand am fost prima data cu vaporul, parca imi era cunoscut
Unii spun ca de aceea ai sentimentul de deja vu.pentru ca ai trait acele clipe intr-o viata anterioara. Eu nu cred in asa ceva. Coincidenta,, pur si simplu
Si mie mi se intampla. Mereu aveam impresia ca repet cuvintele, ca stiu ca am mai facut asta, e un sentiment... ce ma rodea acum un an, si mereu incercam sa schimb facand altceva (ex: schimbam subiectul, plecam cu vreo scuza si ma intorceam, etc). Se poate sa fii fost intr-un vis (sau asa ceva) si sa faci acele lucruri, apoi sa-ti para deja vu pentru ca stii, visele se uita dar stii undeva prin capusorul tau ce s-a intamplat. Eu niciodata nu i-am cautat raspunsul, eu las in plata Domnului, daca el vrea sa mi am deja vu atunci eu nu ma impotrivesc. Si de cand nu m-am mai gandit: De ce oare mi se pare ca am mai facut asta? nu mi s-a mai intamplat deloc in ultimul an. Eu cred ca nu trebuie sa gasim raspuns la toate, mereu va exista un secret ce nu va vrea o anumita persoana sa fie cunoscut.
Si mie mi se intampla exact la fel.Cauta o persoana de incredere, descarca-te si probabil vei avea mai multa incredere in tine in legatura cu deja-vu-urile." De ce? ". Nu stiu. Scrie in jurnal tot ce vezi, de cat timp, de cate ori pe zi si vezi cum evolueaza. Te pup.Ai grija
Gween întreabă: