| mongol a întrebat:

De ce merg fetele impreuna la baie?

Răspuns Câştigător
| Hmmmm a răspuns:

Deoarece cele mai tari si mai noi barfe din scoala se afla prin baielaughing
si mergem "in gasca"la baie probabil din obisnuintalaughingd fapt nici noi nu stim dc mergem impreuna la baie.laughing

17 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Ca sa nu ne plictisimlaughing.

| Yarinn a răspuns:

Sa nu se piarda prin scoala...happy; glumeam.pai,pentru ca deseori nu se duc la baie de nevoie, ci pentru a se plimba, pentru a mai vedea ce se-ntampla prin scoala, pentru a-si mai aranja putin parul, pentru a face schimb de gloss, etc...

| gingasull a răspuns:

Sa se tina une pe-alta de mana sa nu cada in WC, dupa cum stiti, in scoala nu exista acel vas de toaleta pe care ne asezam..., decat o simpla gaura la scola, iar cel care face "treaba mare" poate sa-i amorteasca picioarele si doamne fereste sa cada acolo in mizerie pana sa traga apa happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Le e frica de paianjeni si daca apare unul, una din ele sare in bratele celeilalte tipind, iar cealalta sta privind incremenita, cu ochii iesiti din orbite, dintii clantanind de spaima si-i dirdiie picioarele laughing

| hominid dreak a răspuns:

Trag apa in tandem

| psiholoaga a răspuns:

Bro, te uiti la prea multe desene animatelaughing Mongol, chiar nu stiu, mereu m-am intrebat. Eu merg sa-mi fac nevoile, nu inteleg de ce as lua companie sa ma auda cum fac pipi in cabina, eventual sa mai vorbim si peste usa. Odata eram la restaurant, la o intalnire dubla, cu niste amici. La un moment dat, se ridica tipa si ma intreaba: mergi la baie? Am fost total derutata si am zis "nu". A parut cam dezamagita, dar s-a dus singura.

| Marii a răspuns:

Sa nu-si piarda idea si sa le tina cineva de mana.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Psiholoaga, sau am vazut prea multe fete in fata unui paianjen si reactia pe care o au. Da sa vezi reactie cind vad un soarece, cum striga disperate, se catara pe scaun, arunca cu ce le vine la mina si gesticuleaza ingrozite rolling on the floor

| psiholoaga a răspuns:

Energy, ca sa vada daca amicul e mai dotat. Un fel de masurare cu rigla din pubertate, dar mai subtillaughing

| c0rn3l1uss a răspuns:

Nu stiu laughing
Trebuie sa intreb niste colege.

| psiholoaga a răspuns:

Bro, sa inteleg ca la tine acasa e plin de paianjeni si soareci? Sau ai avut ocazia sa vezi asa reactii la ele acasa? Brr, cu ce fel de fete iesi?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Psiholoaga, nop, la mine acasa e luna. Dar asta nu inseamna ca esti scutit de privelisti d-astea pe unde mai mergi devil tongue

| gabryel a răspuns:

Cred ca din obisnuinta. Energy, baietii merg impreuna la baie pentru ca acolo pot fuma linistiti si nu-i vad profii.

| Zâmbărici a răspuns:

Sa se 'aranjeze'laughinglaughing

A si sa nu uite vreuna din ele sa traga apa de la wclaughing. Cealalalta sa ii zica:

Fataaaaa ai uitat sa tragi apa fattoo!laughinglaughinglaughing

| Яùxsi a răspuns:

1. Sa discute mai bine la telefon. laughing
2. Sa se machieze.
3. Sa isi tina de urat.
4. Sa vorbeasca despre care este cel mai frumos baiat din clasa.
5. Sa barfeasca tocilarul clasei.
6. Sa injure profesorii. laughing
7. Sa vorbeasca despre scoala! rolling on the floor

| mongol explică:

Hey, nu ma refeream la scoala. De ce merg impreuna la baie cand sunt in club sau la un local?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De acord cu "izabella03" si "silvia.baaa.ce pana mea?!".
doar nu crezi ca ne.

Întrebări similare