| DelphhiN a întrebat:

De ce mi-e frica sa iubesc din nou?

18 răspunsuri:
| Dennys1521 a răspuns:

Pentru ca iti e frica sa nu patesti ca in precedenta relatie

| Destinee a răspuns:

Probabil nu vrei sa fi ranita...happy

| Roberto a răspuns:

Ca sa nu fi ranita din nou.

| MrEgipt a răspuns:

Poate pentru ca nu vrei sa treci prin ce ai mai treecut dar nu uita ai incredere in tine si in insinctele tale
funda :X

| AnonimEsteEu a răspuns:

Ai fost parasita? Ca daca DA asta explica totu tie frica sa mai iubesti ca daca te parasestidin nou.

| Kylexy a răspuns:

Sa nu fii ranita iar,eu asa simt,doar persoana care tea ranit poate repara alta nu, doar pe ea o vrei, si nu poti trece peste.

| MaeRi a răspuns:

Ca sa nu ti se repete aceeasi poveste pe care ai avut-o inainte,sa te faca sa suferi? Incearca sa analizezi omu langa care esti ca sa vezi daca il poti iubi, afla daca si el te iubeste cu adevarat, si asa si u il poti iubi.Invingeti fricatongue

| 愛日本 a răspuns:

Inceputurile povestilor de dragoste sunt, cateodata, mai frumoase decat povestile insesi. Dar si caderea in haul ramas in locul unei mari sperante poate durea uneori mai tare decat dor marile despartiri, marile tradari.
Dar când o să întâlneşti altul/a, o să îţi pui întrebarea ''Mai are rost, după ce am suferit? '', dar tuturor li se întâmplă aşa.

| Sweete a răspuns:

Pentru ca inima ti-a fost franta si ai fost distrusa si ti-e frica sa nu se intample iar...nu stiu daca te-am ajutat dar asta am simtit si eu si inca imi e frica sa mai iubesc incearca sa treci peste asta e un obstacol din viata ta pe care ar trebui sa il depasesti... sper ca te-am ajutat

| AndreeaAnd a răspuns:

Tie frica pentru ca nu vrei sa fii ranita sau parasita din nou

| NoName_2262 a răspuns:

Pai ca nu stii cum sa iubesti.creti trebuie sa si profiti putin nu doar sa te lasi ****a si apoi ala sa iti zica Te iubesccccc cand ne mai ****?

| αłναıиıα a răspuns:

Poate pentru faptul ca in trecut ai fost tradata de persoana iubita si acum iti e frica sa nu se repete povestea. Dar hey happy! Ai incredere in tine si baiatul pe care il cauti o sa fie langa tine! happy

Bft` si mai multa incredere! :*

| NoName_2262 a răspuns:

Cacao cu lapte

| emima a răspuns:

Pentru ca ai fost dezamagita prea tare cu timpul iti va pieri aceasta frica

| ImHereForYou a răspuns:

Poate pentru ca uh crezi ca daca u o sa-l iubesti, el nu o sa te placka...

| Georgiana_6600 a răspuns:

Deciihappy... nu se numeste "frica" pentru ca iubirea teoretic e un sentiment placut. se numeste "precautie" adica odata ce ai suferit oadata din dragoste aii un sentiment de retinere happy ceva ce te tine sa "iubesti " iarhappy. Sunt de parere ca ar trebui sa ai curaj... ca nu se intampla nimichappy

| Roxana_6908 a răspuns:

Asta doar tu sti,noi putem doar sa ne dam cu presupusul.
Poate ca iti este frica sa nu cumva sa mai repeti aceleasi greseli din trecut,poate ca ai cunoscut o persoana care nu stia sa te aprecieze,iar tu ai crezut ca asa sunt toti,sau doar pentru simplul fapt ca nu vrei sa fi din nou ranita,respinsa sau "uitata".
PAna la urma, toti gasim la un moment dat o persoana care sa ne multumeasca din toate punctele de vedere, asa ca nu te speria.o sa vina si timpul tau:*
Sper ca te-am ajutatsmug

| BringMeTheHorizon a răspuns:

"tie" frica si de gramatica?

Întrebări similare