BUNA.Cred că esti putin timidă si putina incredere in tine nu ar strica.Contactul vizual este foarte important, inclusiv cand vorbesti cu cineva.Se spune ca atunci cand vorbesti cu o persoana si o privesti in ochi, esti sincera si un bun ascultator.deci sa nu iti fie jena sa privesti pe cineva direct.
Se spune ca... oameni pot ascunde orice.Isi pot ascunde zambetul, tristetea...
Dar ochii nu mint niciodata
Si eu fac chestia asta, din cauza ca nu prea am incredere in mine. Poate si la tine e la fel.
Pentru ca esti o persoana umila.
Si Iisus a fost umil si uite ce-a ajuns. Poate peste cateva mii de ani TU o sa fii noul Iisus.
De unde până unde că Iisus a fost umil? Din ce reiese despre el mi se pare că era chiar arogant
Ochii sunt totul la o persoana. Poate tie frica sa nu vezi supararile sau razbunarea din ochii persoanei.Sau e cam naspa sa te vada mai ales un necunoscut ca te uiti in ochii acestuia!
Pentru ca privirea lor te intimideaza.Eu nu pot de exemplu sa ma uit la un ochi care e ranit sau ceva saemanator.Parca simt ca am si eu acel lucru.
Cel mai probabil ti-e frica de tine,ce vreau sa spun este ca iti este frica de privirea care ti-o va arunca si cealalta persoana,esti tu prea fixat probabil ca anumite persoane au prea multa rautate in privire, de multe ori si eu patesc acelasi lucru. :* nu mai fii asa, fi tu insati, priveste pe toata lumea uitatea peste tot, sa nu cumva sa ratezi ceva ce poate nu vei mai vedea vreodata :* succes