Unii pun foarte mult suflet pe site-ul acesta prin răspunsurile pe care le dau. De aceea îşi postează experienţele personale. Şi după cum spunea şi emanuellex este o dovadă de altruism din partea lor. Fiecare răspunde cum vrea şi cum îi place. Dacă nu îţi plac acele răspunsuri treci peste, nu le citi.
Ei se dau ca exemplu. Si asa este mai complet raspunsul. Stii cum e, fiecare lectie la scoala are si exemple.
Este propria ta alegere. Nu este nimic in neregula. A expune totusi din experienta vietii tale, si a impartasi si celorlalti din ceea ce tu pe propria ta piele ai invatat, mi se pare o dovada de altruism. Si despre cei care isi dezvaluie anumite episoade din viata pentru a ajuta, am aceeasi impresie ca si despre tine: este alegerea lor proprie. Nici cu ei nu este nimic in neregula. Putem multi sa trecem prin aceleasi situatii, dar sa invatam unii mai mult, altii mai putin. Dupa cum si toti putem privi la acelasi lucru, dar sa il vedem diferit. Sa ai o seara frumoasa!
@bluesky fff bun raspunsu lui Nu inteleg care si unde e problema? Fiecare raspunde cum vrea Si nu, nu e nimic in neregula cu tine,, asa fac si eu!
Sa nu ti-se para nimic aiurea. Tu spui ca raspunzi doar la intrebarile care ti-se pun si atat, probabil tu raspunzi cat mai la subiect, ceilalti poate vor sa mai fac o fenta, o fundita.