| Lukasssz a întrebat:

De ce mi se pare ca timpul trece extrem de repede din 2020 incoace? Adica se apropie 2023 si eu nu stiu cum anul asta a trecut asa repede

Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

Man,timpul e doar o iluzie, îl percepi ca trecând repede și datorită faptului că ești mai mereu ocupat și deci, prin urmare ca trecând repede.
Daca chiar ai chef de senzații tari, închide-te într-o cameră izolata fonic, doar 4 pereți ...doar cu provizii și câteva carti câteva zile și vezi atunci dacă timpul mai trece repede ^⁠_⁠^
Evident că timpul o sa treacă greu și o sa-l percepi ca o veșnicie.Deci totul tine de cum îl percepi tu.
Cât despre perioada de până în 2020 și după, înainte nu era pandemia, dar de când cu pandemia și implicit evoluția tehnologică din ultimii ani... apar tot felul de "perturbatori" care îți ocupa timpul și-ti crează impresia că timpul se scurge repede..perturbatori cum ar fi tik tok-ul, un joc pe PC sau mai știu eu...ce sa zic, și mie mi se pare la fel, dar în apărarea mea pot spune că stau mai mult pe telefon de când cu pandemia și "mi-am dezvoltat " un skill de a pierde vremea pe telefon 乁⁠(⁠ ⁠•⁠_⁠•⁠ ⁠)⁠ㄏ

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Este doar o perceptie personala eronata... ca doar ora nu s-a miscorat niciodata, tot 24 de ore are ziua, tot 52 de saptamani are anul samd

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pentru ca avem din ce in ce mai multe modalitati de ocupare a timpului

Răspuns utilizator avertizat
| Motherlode a răspuns:

Tehnologia ne ocupa foarte mult timp. In ziua de azi nu prea mai exista conceptul de "plictiseala" pentru ca mereu gasesti ceva de facut: mai butonezi telefonul, te mai joci un joc, mai dai un mesaj, dai drumul la T.V. etc. Cu cat inaintam in timp cu atat lucrurile vor parea si mai rapide. Nu degeaba traim in secolul vitezei happy

| Lukasssz explică (pentru Motherlode):

Asta faceam si inainte dar timpul nu trecea la fel de repede cum au trecut in ultimii 2 ani.