| kayan a întrebat:

De ce multa lume recomanda ca atunci cand unei fete ii place de un baiat, ar trebui sa-l "faca gelos"? Cum "faci gelos" un baiat care nu e prietenul tau? Gelozia se manifesta in momentul in care cei doi deja au o relatie, deci in cazul lor nu poate fi vorba de asa ceva. Si de ce ai face asta? oare daca baiatul vede fata respectiva in compania altuia, asta o sa-l faca sa o placa mai mult sau o sa-l faca sa-si ia gandul de la ea...

Lamuriri?

Răspuns Câştigător
daniela
| daniela a răspuns:

De ce oare trebuie sa-l faci gelos... nu intelg Nu cred ca asta e metoda. Mai degraba fa-l sa te vada atractiva si sa te doresca

8 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Si o mica completare, gelos esti atunci cand iubesti.nu neapárat cand ai o relatie.
Si inca ceva Kayan. te referi la recomandarile pustilor de 12 ani raised eyebrows? fii serios.la ce te asteptai?

nony
| nony a răspuns:

Si eu sunt cel mai mare sustinator al tau (la demolat mituri)winking.pe ei!

| Antrax a răspuns:

Gelos esti atunci cand esti nesigur pe tine crezi ca, celalalt e mai bun ca tine si ti frica

| kayan explică:

@ nony... pe langa dragoste, gelozia vine si din posesivitate (si nu poti sa fii posesiv cu ceva ce nu ai, la asta m-am referit cand am spus ca trebuie sa fii deja intr-o relatie)...

stiu ca asta recomanda "minorii" in general laughing insa asta e si ideea... sunt multe mituri ale adolescentilor care "se cer" demolate big grin

| kayan explică:

@ andreea: poate mi se intampla numai mie, dar cand o tipa de care imi place isi arata interesul pentru altcineva (sau aflu ca are prieten), atunci imi piere brusc cheful de a o mai "vana"...

| tremuriciiuliana a răspuns:

Mi se pare o tampenie cum adica sa faci gelos un baiat, prima data trebuie sa ne gandim ca prin a-l face gelos avem mari sanse sal pierdem, cine recomanda ca o fata sa faca gelos un baiat nu gandeste nici cat o gaina, nu ai cum sa faci gelos pe cineva daca nu sti macar nici daca te place.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e ceva adevar da oricum poti se pierzi fata cu geloziaa \asta

| andreea_7473 a răspuns:

Sigur ca gelozia poate sa apara in afara unei relatii, e o chestiune care tine mai mult de orgoliu decat de dragoste iar cand iti place de cineva automat te deranjeaza faptul ca nu e numai a ta. In plus, se pare ca metoda merge pentru ca barbatii sunt "programati" sa vaneze deci cu atat mai mult cand femeia e a altcuiva (sau pur si simplu nu poate fi a ta), vrei sa fie a ta si atunci iei masurile de rigoare (adica incepi sa-i faci curte, in general).