Buna, eu nu cred ca imi irosesc viata pentru ca am nevoie de odihna, unii pot dormii doar putin, asa sunt obisnuiti, dar mult nu pot pentru ca au o activitate destul de mare in timpul zilei...corpul nostru are nevoie de odihna...8 ore, cel mai indicat.
De exemplu aseara m-am culcat pe la vreo 3 doar nu o sa ma trezesc la 6 dorm cat sa ma satur bine ca nu se platesc si taxe pentru asa ceva
Cine se scoala de dimineata departe ajunge.Eu dorm foarte mult in vacanta si in weekenduri in jur de 12 ore. Iar in timp de scoala 6 ore maxim.
Eu in vacanta ma culc in jur de 2-3 si la scoala in jur de 24. Dar pe timp de vacanta ma trezesc pe la 10-11.
Nu mi se pare o pierdere de timp... e nevoie de odihna.
Psihoyounger
Deci nu sunt singura care are senzatia ca isi iroseste viata dormind, mancand si ehem... eliminand-o... Dorm in functie de circumstante... In timpul scolii cam 6 ore, iar in vacante 7-8 ore. Nu simt lipsa somnului mi s-a intamplat sa fiu nevoita sa dorm 4 ore pe noapte fiindca aveam mult de invatat si a fost in regula. Si am observat ca atunci cand dorm mai putin visez mai intens
Sunt de acord cu tine. n-as putea niciodata sa dorm pana pe la 1 ziua cum fac unii. idiferent ca ma culc la ora 23 sau la 3 noaptea ma trezesc la 7 dimineata pentru ca nu vreau sa pierd ziua dormind.
stiu ca important e sa prinzi orele dintre 22 si 2 ca sa te simti cu adevarat odihnit dar asta e destul de greu pentru ca in general atunci apare ceva mai interesant de facut
Cantitatea de somn pentru fiecare individ in parte este programata genetic.Nerealizarea ei poate produce tulburari.
Buna! pai acum k sunt in vacanta dorm mai mult. vreo 10-11-12 ore. dar cand sunt la scoala, mai putin vreo 7-8 ore.si eu ma gandesc cate odata k dormind in acel timp am putea face altceva. dar nah corpului nostru i mai trebuie si odihna.nu?
pa-pa
Pai.Theo tu dormi mult prea putin si energia ta oricum ti-o consumi la maxim cu rolele, voleiul si altele.De asta cand vii la volei Jipa are dreptate ca ai fata de adormit tot timpul desi e ora 11 dimineata.
Si eu dorm destul de mult vreo 9-10 ore in vacanta. oricum urasc diminetile si zilele de luni!
Pai depinde...de exemplu azi am dormit 12 ore.adica jumatate de zi s-a dus
April întreabă: