| mgtow a întrebat:

De ce multe fete minore vor sa aiba o relatie cu barbati de peste 18 ani? Asa am auzit ca e in Romania

13 răspunsuri:
| andreeutzaa a răspuns:

Probabil pentru faptul ca baietii adolescenti sunt mai imaturi decat fetele.La varsta asta apar primele iubiri si noi fete devenim mai emotive si dam o valoare mai mare lucrurilor.Ne gandim ca probabil putem avea siguranta cu un baiat mai mare, ca se implica mai mult intr-o relatie. Mie mi s-a intamplat sa tin foarte mult la un baiat de 21(eu am 16) dar nu s-a intamplat nimic intre noi datorita faptului ca mie imi era frica ca sa am o relatie serioasa de la varsta asta. Unica chestie negativa in a avea o relatie cu un baiat mai mare e ca trebuie sa faci 100 de pasi mai mult si sa grabesti lucrurile.Aici nu e o problema de diferenta de varsta dar de perioade.Nu ar fi acceasi chestie daca eu as avea 20 si el 25 nu ca acum ca eu am 16 si el 21. Dar. la inima nu se comandahappy

| NoCharachter a răspuns:

Ai auzit cam rau... sunt unele, dar nu toate.tongue

| haiZI a răspuns:

Ca un barbat are ce sa ofere si stie cum sa faca o femeie sa se simta bine.pa

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Fetele sunt atrase de barbati mai in varsta decat ele(cam 70 % din cazuri) pentru ca o fata se dezvolta mult mai repede decat un barbat(din toate punctele de vedere). Si atunci, un baiat de varsta ei, i se va parea imatur!

| anqutsel a răspuns:

Fete minore stau cu baieti mai mare...mda...adv este ca ele se simt protejate.si spre exemplu acum aproape toti de 18 ani au masina.se simt foarte mandre sa le duca iubitul cu masina la scoala.deci.intelegi ce vreau sa spunbatting eyelashes?

| EuCuTine a răspuns:

Pt ca ele vor sa fie invatate nu sa stea cu unu la tv 2 ore si el sa o intrebe " vrei sa schimb canalul " Vor barbat mai in varsta la inceput si dupa cand sunt ele mai experimentate vor ceva mai tanar. Sper ca am fost de folos big grin

| Gabbitzu a răspuns:

Din diferite motive...
Cum ar fi : se maturizeaza mai repede, vrea experienta multa, sa se dea mare, sunt multe motive...

| Madalichka a răspuns:

Variante:
1: Pentru ca baietii de varsta lor nu stiu bine ce vrea o fata (nu neaparat in pat), ceea ce e explicabil. Se aplica in cazul fetelor care nu se multumesc cu putin.
2: Pentru ca baietii mai mari stiu sa se prefaca mai bine (vezi punctul 1) Se aplica in cazul fetelor care n-au mai avut prieten si care "pun botul" la oricine le spune ca sunt frumoase.
3: Au masini, serviciu si alte beneficii materiale. Se aplica in cazul profitoarelor, viitoarelor pitzi sau, in unele situatii, cazul celor presate de parinti sa-si ia "unu' cu bani si cu viitor"

Or mai fi si alte cazuri dar eu doar pe astea le-am vazut pana acum.

| Cornelia89 a răspuns:

Ptr ca sunt mai barbati decat ceilalti, sub 18 se poate ca un copil. nu numai in Romania si in alte tari

| deea_5854 a răspuns:

Da este adevarat noi fetele stam cu cei mai pentru ca ne simtim protejate, ne dam mari si tari, prindem fite tupeu dar dupa aia cand ne saturam revenim la normal nu este o chestie de lunga durata. Iar chestia asta se intampla si in alte tari nu numai aici

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te intereseaza pe tine ionela di tm

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca voi cei sub 30 de ani sunteti cu capul in nori. Nu stiti ce sa le faceti. Si le tratati ca pe obiecte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E fuarte prost fraierul