Pentru ca atunci era la prezent. Momente minunate din viata, pe care le pierzi. E dureros si iti dai seama ca ai fost fericit alaturi de acea persoana. De aceea e asa importanta. Dupa un timp ajunge sa fie ca o parte din inima ta.
Pentru ca avem impresia ca noi meritam tot ce e frumos in viata noastra, ca am luptat pentru el deci ni se cuvine. Uitam de fapt ca nu noi facem regulile jocului si ca daca acum ai totul maine poti sa nu mai nimic.Cu cat treci prin mai multe cu atat devii mai puternic.Asta e singurul lucru care ne ramane de fapt:experienta. Fericirea, pana si amintirile ne parasesc
O sa-ti raspund printr-un citat de-al lui Paulo Coelho: "oamenii nu vad cand au langa ei mari comori. Pentru ca ei nu cred in comori."
Pentru ca nu stim sa apreciem persoanele de langa noi asa cum trebuie si cand ne dam seama e cam tarziu.
De fapt toate persoanele sunt importante doar ca nu ne dam noi seama de asta.
Rau cu rau, dar mai rau fara rau
Pentru ca noi [oamenii] credem ca totul ne apartine si ca putem pune stapanire pe oricine si orice. Uneori chiar ai impresia ca asa si este, dar vezi tu, unele persoane se mai si satura sa fie dominati/pusi la zid si cedeaza. DAca nu faci ceva necugetat nu ai cum sa fi lasat balta/parasit. Multi se bazeaza pe "ofer ce primesc" si nu pe "primesc ceea ce ofer" |pacat|.
Dupa ce pierdem persoana respectiva simtim anumite lucruri: unele marunte altele de mare folos.
Toti trebuie sa invatam sa apreciem cel mai banal lucru, ori cea mai neinsemnata vorba. Nimic nu e degeaba, toate au rostul lor.
Cateva lucruri mai poti sa faci dupa ce pierzi pe cineva: sa ii lasi cale libera, sa nu ii faci pe ceilalti sa sufere pentru greselile tale, si sa treci peste cu capul sus.
PuPiCi :*:*
Probabil pentru ca tinem la persoana respectiva iar atunci cand suntem cu ea, totul este bine, sigur, nu ne-am gandi la cum ar fi fara aceasta, intru-un cuvant intervine obisnuinta. Apoi realizam ca lipseste ceva ce am vrea inapoi