| AllForOne a întrebat:

De ce ne indragostim de o persoana fara sa vrem? Adica de ce ne indragostim de cineva fara sa vrem?

Răspuns Câştigător
Stefan
| Stefan a răspuns:

Potrivirile de caracter de multe ori intamplarea, momentul cand nu mai ai nici o speranta, cand crezi ca nu te mai vrea nimeni, atunci cineva de acolo, are grija sa intanlim omul drag si viata devine atat de frumoasa.

17 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, dragostea are cai nebanuite... poti sa ajungi sa iubesti pe cine te astepti mai putin, nu poti sa ii comanzi inimii, poti sa iubesti pe cineva pe care nu vrei, doar pentru ca asa vrea inima... mintea nu poate face fata inimii, ea e cea care comanda, si eu am iubit pe cine nu trebuia, dar nu am avut ce face, decat sa sufar si sa rabd, am incercat de multe ori sa nu imi ascult inima, dar nu merge!

| clauss a răspuns:

Buna intrebare, greu raspuns, asa vrea inima

| Pho3nix a răspuns:

Dragostea nu te intreaba daca vrei sau nu.
Pur si simplu te ia prin surprindere.

| St!L a răspuns:

Asta e dragoostea adevarata!

| Lady.Love a răspuns:

Am doar 2 cuvinte cu care sa-ti raspund la intrebare: magia iubirii happy

| Aurelia a răspuns:

Nu stiu de ce trebuie sa se intample asa ceva, din cauza asta sufera atatea persoane, ca se indragostesc de cine nu trebuie si apoi regreta ca au pus ochii pe cineva pe care stie ca nu-l va avea oricat de mult si-ar dorisad

| Alecsandraa a răspuns:

Pai normal ca ne indragostim fara sa vrem, cum ar fi sa spui astfel : "Ma indragostesc de o persoana pentru ca asa vreau eu" laughing Dragostea nu consta in 'vreau' ci doar prin simplu fapt ca... iubesti :X si e un sentiment superb :X:X:X:X

| DrViorel a răspuns:

Pentru ca hormonii nostri rectioneaza diferit fata de diferite persoane... Si in plus fiecare persoana este,, facuta" pentru o anumita persoana. Cu mentalitatea care ne place noua... Dar trebuie sa te asiguri cu adevarat ca esti chiar indragostit si nu e doar un impuls pe moment. Dragostea este un pod care poate sa fie sigur sau poate sa fie subbred, de aceea trebuie sa te asiguri inainte sa incepi sa treci peste el...

| Dianna a răspuns:

Pentru ca asa vrea inima.
E involuntara chestia cu indragosteala.si da o stare de bine day dreaming.
It`s soooo beautiful to love love struck

| anca2903 a răspuns:

Chimie.winking

| TeoIonela a răspuns:

Inima noastra ne face in ciuda asa.pentru ca noi nu vrem sa ne indragostim si ea, numa de-a naibii o face...laughingeste ceva legat de chimie...hee hee

| angella1972 a răspuns:

Pari suparata.problema e ca te-ai indragostit sau ca te-ai indragostit de cine nu trebuia?

| AllForOne explică:

[angella1972]
ai dreptate. M-am indragostit de cine nu vreau si nu pot sa modific asta. Ce ma fac crying?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimeni nu o sa iti explice ce e dragostea, asta singur/a o vei afla, si atunci sa nu uiti, de inima ta.
Fiecare persoana are o jumatate(doar una) pentru ca asa ne-a facut D-zeu si ca sa fie un intreg trebuie unite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai calm/a ca si eu m-am indragostit de o pers de care nu vroiam pentru ca el sta in timisoara si eu in bucuresti dar inima asa a vrut sa ma indragostes de el asa ca nu am avut ce face...azi mi-ai dat si eu seama ca m-am indragostit de elsadcrying

| stefan_6265 a răspuns:

Si eu m-am indragostit de o anumita persoana si acum regret

| anici a răspuns:

Pentru ca dragostea nu intreaba ce vream noi...
ea vine fara sa bata la usha...