Pt ca asa e lumea lasata, pentru ca la inceput suntem virgini si din punct de vedere crestin inseamna ca esti pur, curat, apoi daca de dezvirginezi fara a fi casatorit e considerat un pacat, abia casatorit poti incepe viata sexuala precum scrie in biblie...pentru ca oamenii trebuie sa reziste tentatiei, de aceea la inceput suntem virgini ca mai apoi sa ne dezvirginam fiind semnul ca nu mai suntem la fel ca e cineva in viata noastra, nu mai suntem `puri`...asa scrie.
Nu o iau cu creationismul... fiindca nu cred in el. In schimb, cred ca e ceva genetic...sau poate e din modul in care am evoluat... si uite, ne nastem virgini.
Buna intrebare ...nu stiu Poate pentru ca asa trebuie.
Gandeste-te, daca toate lucrurile ciudate, fara explicatie, neimportante, etc ar disparea, viata ar fi banala
In cazul fetelor ca sa aiba cine sa pateze cearceafurile si sa urlee auu ma doare si la baieti ca sa aiba ce sa ii doara
Gabi93, de ce ne mai nashtem daca tot o sa murim cindva? Cam asa suna sh intrebarea ta! fara inteles, fara raspuns, sh totodata o intrebare foarte proasta...scuze dar asta e parerea mea.
Cata greutate atarna in mintea copilului. si asta cand te gandesti ca totul pleaca de la educatie data de parinti
Tot eu raspund... este un defect genetic(infectiile tot apar) uite-te la alte animale. ele nu se "dezvirgineaza" nici primatele...
Ca sa isi pastreze savoarea, prospetimea si aciditatea (buna comparatie cu femeiile )