| Deyux_5665 a întrebat:

De ce nici un baiat nu poate trece de forme? Sa te iubeasca cu sufletul? De ce?crying((

Răspuns Câştigător
| ĔℓѕιιDăăSmileee a răspuns:

sadsi ew am avut aceeasi problema. sa-ti spun ceva : toti baietii au interesele lor [ de ex stiu doar ca tuturor baietilorle plc pieptul si fundul la o fata... ] ce pot s spn... asta am vazt l toti baietii nicionu nu e diferit sad si eu ma mir dc nu`s diferiti macar cativa. Ma rog siigur este cineva d p pamant care o s te iubeaska pentru sufletul tau nu pentru formele, corpului tau. Aratai cat esti de valoroasa. Dar ai grija sa nu exagerezi prea tare. sper ca tm fost d ajutor:* Fundita?happy

4 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

De ce o fata nu poate trece peste partea materiala, sa te iubeasca independent de asta? Vezi cum te simti neindreptatita? De ce oare? Pentru ca n-ai voie sa generalizezi, chiar daca-n viata ta au fost numai astfel de baieti. Pe viitor, ai grija ce alegi!

| Miruna_7873 a răspuns:

Baietii sunt foarte diferiti.Sunt unii pentru care conteaza numai aspectul fizic.( Poate pentru a nu se face de ras in fata prietenilor, pentru a-l invidia unele persoane etc.) Dar sunt si unii pentru care conteaza si sufletul, mai rar dar gasesti.

| Ioannaaaaaaaaaa a răspuns:

Nu toti sunt asa. baietii cu capu` pe umeri se uita la comportament, la suflet...nu la cum arata! frumusetea e trecatoare! ea o sa treaca...dar o fata buna ( la suflet) zic eu ca nu o sa se schimbe cu una cu 2.asa sunt baietii.si cu baieti de genu` asta nu avem voie sa vb.happy

| DakotaRoyse a răspuns:

Încă nu l-ai întâlnit. Şi în ciuda faptului că sigur ai avut mai multe experienţe neplăcute în care băieţii "se uitau doar la forme", există MULŢI care nu se uită prima dată la forme. Dar tu probabil cauţi în zona greşită.
Şi, pe deasupra, TOŢI BĂIEŢII SUNT LA FEL. Le stă în fire să se uite la forme. Oricât de "normal" ţi s-ar părea la început, într-un anumit stadiu al relaţiei mai târziu (asta presupunând că o să te cuplezi cu el), tot va încerca să pună mâna ici-colo. Pentru că ăştia sunt ei, aşa sunt ei. Dar, lucrul ăsta se poate controla dacă te îmbraci decent şi nu instigi la "atingeri" de genul, să nu dai iluzia că accepţi orice. Tre' să fii tarewinking
Şi totuşi, aşa cum întreabă şi Vizitiul, de ce fetele nu pot trece peste partea materială? Bineînţeles, unele pot, aşa cum şi unii băieţi nu insistă cu "formele", se delectează doar privind eventual. Dar la fel cum băieţii au "nevoie" să atingă, fetele au nevoie de protecţie. Şi de multe ori (şi din păcate e tot mai des întâlnită situaţia de genul), au nevoie şi de protecţie materială, să se simtă stabile financiar, împreună cu partenerul. Plus că fetelor le place să primească daruri şi o plimbare include (aproape întotdeauna) un suc, o îngheţată etc. Aşa cum tu te-ai aştepta, deci, de ziua ta să primeşti ceva de la iubitul tău, şi iubitul tău se aşteaptă să te laşi "prinsă" când vă sărutaţi, de exemplu.
Să nu crezi că aş vrea să accentuez partea materială dorită de fete. E mai degrabă un exemplu foarte bun de reciprocitate. Eu îţi dau asta, tu îmi dai asta. Cam asta e ideea... Pe baza ăsteia funcţionează o relaţie (din mai multe punct de vedere).
Deci, serios, nu sunt toţi băieţii la fel de insistenţi la început. Doar caută-i în locul potrivitwinking