Niciodata nu te multumesti cu ce ai pentru ca stii ca altii au mai mult decat tine, nu te poti bucura de ce ai fara sa vrei mai mult pentru ca in lumea asta cum trec anii asa se inventeaza lucruri mai noi si mai frumoase pe care e normal ca le vrei dar sa stii ca fericirea e in lucruri mici dar inca nu ai gasit-o tu. fericirea adevarata este in familie dar oamenii din ziua de azi isi gasesc fericirea doar in bani. incearca sa fii fericita de ce ai, sa nu vrei mai mult pentru ca daca ai prea mult o sa te dai in figuri si incearca sa fii cat mai simpla si iubita.Iti urez succes in acest lucru si mi-as dori ca mai multa lume sa afle adevarata fericire, nu cea pe care o da banii ci aia pe care ti-o da dragostea. :X :*
Buna seara! pentru ca asa e omu, niciodata nu e multumit cu ce are, si vrea mereu mai mult, dar niciodata nu multumeste bunului Dumnezeu pentru ce are, iar fericire ti-o cladesti singur, asa cum se zice: Cum iti asterni, asa dormi...asa e si cu fericirea, trebuie sa stii sa dai, pentru a primi fericirea, dar astazi putini se bucura de acest dar divin numit FERICIRE, acum totul e doar interes, interes, si iar interes, pacat, mare pacat
Este in lucruri mici, dar noi suntem foarte lacomi De aceea nu ne multumim cu tot ce avem, cu tot ce ni se ofera. Altii poate nu au nici macar cat noi :-s
Cand esti alaturi de persoanele dragi si te simiti iubita ar trebui sa fi fericita...dar fericirea nu vine cand vrem noi ci atunci cand avem mai mare nevoie....Eu zic sa astepti, pentru ca vei fi si tu fericita
si app. multi ar vrea sa aiba macar pe jumatate cat ai tu sau cat avem unii din noi insa nu tine de ei sa le obtina. Dupa parerea mea familia si prietenii sunt fericirea
si tu le ai ambele!