E doar o impresie in capsorul tau. Statistic vorbind, se zice ca in orice moment al vietii ai linga tine cel putin doua persoane care sunt indragostite de tine, fie ca stii, fie ca nu stii acest lucru.
Poate ca cineva te place, dar nu e reversibila situatia. Pentru ca nu iti convine tie. Pentru ca tu nu agreezi acea persoana prea mult.
Ori, depinde cum te porti. Daca te porti frumos cu ceilalti, vei fi iubit, daca nu tii cont de ei, de dorintele lor, de problemele lor, si faci uneori glume "nevinovate" la adresa lor, atunci sa nu te miri ca nimeni nu te place.
Probabil eşti mai retras/retrasă. Şi nu prea comunici cu băieții/fetele. Ei te cred fiind un nimeni sau de multe ori cazi bataia de joc a altora. Ştiu cum e, şi eu trec prin asta, ideea e să nu îți mai pese, dacă nu ai prieteni nu te obosii să îți faci. Toți sunt pe interes în ziua de azi, un suflet bun e considerat un gunoi. Aşa sunt oameni cruzi. Dar ai răbdare, la un moment dat va apărea aceea persoană care te va face fericit/fericită. Trebuie doar să crezi în tine, de exemplu când împlineşti 18 ani dacă nu ai împlinit deja te poți muta undeva sau la o rudă, unde numai sunt acele persoane care te descurajează. Toate o să se schimbe, mergi pe principiul "E doar o chestiune de timp, toate vor trece şi totul va fi aşa cum îmi doresc".
Seara te poți ruga la Dumnezeu, El e singurul care te poate înțelege, şi rămâi tare, nu îți pierde speranța!
Sper că ți-am fost cât de cât de folos, îți doresc tot binele din lume, succes în viață. Baftă! Toate cele bune!
ale0409 întreabă: