| bianca898 a întrebat:

De ce nimeni niciodata nu ma place? Nu sunt cine stie ce frumusete,dar in ultima perioada am avut putin glow up si totusi parca nimeni nu ma observa. Nici pe insta cand pun nu prea primesc like uri la story sau postari. Mereu vad atatea fete care sunt placute de toti, iar eu parca as fi invizibila. Ma simt atat de prost mai ales cand sunt cu pritenele mele si toti le spun cat de frumoase sunt si etc.

4 răspunsuri:
| smekerie123 a răspuns:

Vopsește te găsește ți alt stil îmbracă te diferit, dar cel mai important este sa fii tu sa fii exact așa cum ești sa nu te schimbi pentru putina atenție

| Robert2526 a răspuns:

Este din cauza atitudinii tale. Am citit si ce intrebari ai mai pus.Pur si simplu nu esti sociabila iar asta indeparteaza oamenii

| Violleta2022 a răspuns:

Nici nu ai nveoie de likuri fake de la ciudati pe site-urile de socilizare ca nu au nici o valoare raela.
Fa-te placuta la scoala, invatand de note 9 si 10, impresionand colegii si profesorii, sa vezi atunci ce de like-uri reale primesti si cum esti cautata de toate fetitele si baietii din scoala si nu mai bate campii cu prostiile dupa site-urile de socializare ca nu-ti aduc nimic bun in viata!

| darrio2007 a răspuns:

Ai probleme cu socializarea.