| mihaitza_5287 a întrebat:

De ce noi. elevii suntem obligati sa invatam toate formulele matematice neaparat? eu cred ca in viata nu o sa ne foloseasca toate.cu toate ca vreau sa-mi continui studiile la o universitate de economie

Răspuns Câştigător
| Twp3w a răspuns:

Parerea mea mi se pare o tampenie absurda... Sa inveti tot felul de formulii pentru ce? Nu te ajuta cu abdolut nimic in viata de zi cu zi. Dar alta metoda nu or gasit si ei sa-ti dea nota! Te pune sa inveti tot felul de formule ca sa aiba de unde sa te asculte si sa ai ce innvata... pentru note! Du-te mai departe daca vrei sa ajunge ceva mai ridicat cu rangul! Numai bafta kisskisskiss FunDaa?love struck

6 răspunsuri:
| xAvrilx a răspuns:

Eu le zic asta tuturor care ma seaca la capbig grin.Si unii imi raspund ca ele sunt absolut inutile, dar ne atreneaza mintea pentru ca la o varsta superioara sa putem gandi chatterbox. INUTILx(, daar e obligatie crying.

| LADYBi2a a răspuns:

Cine te pune sa le inveti? daca nu esti constient ca te vor ajuta mai tarziu, nu le invata!

| Madden a răspuns:

Orice e in plus foloseste. Cine te obliga?

| andreea_4728 a răspuns:

Si eu ma intreb acelasi lucru, sunt in clasa a 8 si deja sunt satule de matematica, mai ales de geometrie cate 6-7 formule in fiecare ora si de invatat... offf tare greu mai este. esti la liceu?

| Wotan a răspuns:

E chestie de cultura generala, si iti mai dezvolta logica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te obliga nimeni direct. Doar ca trebuie sa le inveti de buna voie si obligata de imprejurari. Te inteleg ca e aiurea sa le inveti pe toate, dar iti folosesc.Nu te obliga nimeni sa le retii, daca faci asta, faci doar pentru tine.