| Sttfy a întrebat:

De ce nu am noroc in dragoste!? Simplu zic eu! Sunt un baiat f energic imi plac glumele, sa ma distrez, sa ies cu prieteni in oras, arat destul de bine am 18 ani si a cam dat ghinionul peste mine sa spunem asa! Relatii am avut pana acum sunt genul baiat romantic care ar face orice pentru ca relatie sa decurga f.bine...si mai am inca o slabiciune! Ma "indragostesc" cam repede sa zic dar nici odata sa fiu si impreuna cu accea pers! Am auzit sfaturi ca trebuie sa fii Bad|Boy figurii chesti. genu asta numi plac asa ca nu pot fi in acest fel! unele fete am observat ca cauta baieti "duri" dar aia duri ajung sa franga inimi! Deci revin din nou la intrebarea mea! De ce nu am "noroc in dragoste"?!

3 răspunsuri:
| baaang a răspuns:

laughing nu cred ca "nu ai noroc" in dragoste. oh go on
poate nu ai gasit persoana potrivita, care sa te inteleaga, si sa te aprecieze asa cum vrei tuthinking
noh`
adica cel putin asa cred eubig grin
by the wayhappy faza cu bad boy'u nu e buna deloclaughing adica e mult mai FAIN sa fii romantic, nu dur sau ma rog, cum iti zic unii sa fii. Just be you!batting eyelashes
smug

| Boscai_Roby_1998 a răspuns:

Recunosc. n-am experienta laughing dar nu trebuie sa fie Bad Boy ca sa te placa o fata... mai ai inca timp si fii sigur k totul va veni de la sine. big grin

| St_Gaby_1983 a răspuns:

Parerea mea este sa le combini pe amandoua la mine merge si ai rabdare se gaseste una