Stai linistita ...mai ai timp! Viata inca nu s-a terminat nu? Iubirea vine de la sine, cu timpul...stiu multe fete care baietii nu le invitau la dans sau nu le cereau prietenia (ceva de genul asta)...si fetele le invitau, sau faceau in locul lor. Cand ti se pare ca un baiat te place, dar este timid... o faci tu in locul lui! Ii ceri tu prietenia! dar oricum, mai ai timp! Ai la dispozitie toata viata!
Nu fizicul e factorul principal cand vine vorba de o relatie, ci comportamentul, gandirea...
Vad ca te lauzi, inseamna ca ii tratezi de sus... Stii ce ai de facut, fii si tu mai... inocenta, mai... nu stiu cum sa zic, mai naturala!
Spor!
Aha, intr-adevar ca arati bine, la 1.74-doar 53 de kile nu esti cam slabuta?
Pai, poate ca esti genul ala mai pretentioasa, si nu alegi pe orice si oricine., cum fac pritenele tale, cand le dau vreun rasarit nas, gata am si eu gagjic
Nee, iti recomand sa nu faci asa...astia care tanjesc atat dupa tine, sti ce-si zic "ce noroc are gigicu` fetei "
Asteapta-l, ca vine.Nu dispera
Mai bine singura decat cu persoana nepotrivita langa tine.stai linistita ca o sa ai timp si sa suferi bucurate de viata. Ce nu asi da sa fiu eu in locul tau
Asta e intrebare gen "lauda-ma gura"?
Poate ca esti increzuta si inabordabila, superficiala si mandra, pretentioasa si capricioasa. Ca sa fii "agatata", trebuie sa dai si ocazia.
Stai linistita! daca nu ai inca pe cineva inseamna ca nu ai gasit persoana potrivita nu dispera toate la timpul lor!
pa pa!
Eu nu iti inteleg disperarea, pe bune.
Daca nu ai prieten este si sfarsitul lumii? Daca prietenele tale au prieteni poate ca s-au multumit cu putin, vrei sa faci si tu aceeasi greseala? Fii selectiva, ai timp destul pentru a-ti gasi prieten.
Pei in primul rand cati ani ai? o poza ceva ca sa ne dam seama... si km au spu titi... nu te grabi nu e sf lumii si poate zbenguici si softcristi au dreptate
Bună.
Of, fata bătrână!
Este tot trimpul din lume să cunoști persoana cu care să te completezi, cei amatori sunt pe la toate colțurile, ferește-te de ei că te vor face să suferi.
Mergi înainte și nu te mai lua după gura lumii... slobodă!
Să ai o viață frumoasă și împlinită în dragoste.
Pa, pa.
Eu cred ca nu ai de ce sa te speri toate la timpul lor, sau poate nu te-ai indragostit pana acum si de aceea astepti aceea persoana care sa te merita, sau poate esti prea pretentioasa intangibila si dai impresia ca ai deja prieten sau ca acei baieti ce te plac nu au curaj de teama ca vor fi respinsi incearca sa fi mai atenta la baieti din jurul tau si in curand vei avea si prieten totul depinde de tine si de ceea ce iti doresti BAFTA.
Eu cred ca nu ai de ce sa te speri toate la timpul lor ,sau poate nu te-ai indragostit pana acum si de aceea astepti aceea persoana care sa te merita ,sau poate esti prea pretentioasa intangibila si dai impresia ca ai deja prieten sau ca acei baieti ce te plac nu au curaj de teama ca vor fi respinsi incearca sa fi mai atenta la baieti din jurul tau si in curand vei avea si prieten totul depinde de tine si de ceea ce iti doresti BAFTA.
Eu cred ca nu ai de ce sa te speri toate la timpul lor ,sau poate nu te-ai indragostit pana acum si de aceea astepti aceea persoana care sa te merita ,sau poate esti prea pretentioasa intangibila si dai impresia ca ai deja prieten sau ca acei baieti ce te plac nu au curaj de teama ca vor fi respinsi incearca sa fi mai atenta la baieti din jurul tau si in curand vei avea si prieten totul depinde de tine si de ceea ce iti doresti BAFTA.
Uni spun că eşti fiţoasă dar nu au dreptate. Mai bine s-ar uita în dicţionar să vadă ce înseamnă acest cuvânt.
Eu cred că te-ai descris puţin din puntul tău de vedere şi din punctul de vedere a celor din jur, cum te văd. Nu poţi să cataloghezi o persoană pe care nu ai văzut-o niciodată. Părerea mea e că tu eşti foarte bine. Sigur că sunt importante mai multe lucruri pe lângă aspectul fizic: să fi populară, prietenoasă, isteaţă, descurcăreaţă, veselă, gospodină, cochetă tot timpul cu bun gust, să ai o atitudine sinceră şi naturală, să fi tu însuţi. Poate tu ai calităţile astea, chiar mai multe dar nu ai întâlnit băiatul potrivit care să ţi le aprecieze. Sigur că trebuie să conştientizezi că nu suntem perfecţi, dacă vei avea prieten să înveţi să te adaptezi după el şi invers, să vă acceptaţi obiceiurile. Nu poţi să schimbi oamenii doar îi poţi modela după tine. Ca între fete, îţi mărturisesc că nu mulţi pun preţ pe calităţi ci pe cât de repede să se culce cu tine, iar dacă tu eşti fată serioasă te evită, dacă nu, se folosesc de tine. Nu-ţi pierde încrederea şi ai grijă de demnitatea ta. Fiecare femeie e frumoasă. Acum în funcţie de vârsta ta nu mă pot exprima, dacă eşti tânără nu te grăbii, aceşti ani nu-i vei mai trăii niciodată iar dacă ai o vârstă matură e în regulă să încerci să cauţi şi tu, cochetează, când se iveşte ocazia ieşi la suc etc, fă tu primul pas. Dar am un sfat pentru tine: Nu-ţi pierde nădejdea în Dumnezeu pentru are grijă de toate şi prin ce ţi-e scris treci. Roagă-te să-ţi dea un om bun lângă tine care să te iubească şi să te respecte.
E de înţeles să-ţi doreşti un prieten de la 18-19 ani dar dacă ai trecut de 27-28 de ani (de exemplu), deja te îngrijorează pentru că timpul este neiertător cu femeia în general, sigur că după 30 de există şi riscul de a nu putea fi mamă. Ca o complectare, să fim serioşi, orice femeie şi orice bărbat îşi doreşte la un moment dat să aibă pe cineva în viaţă alături, să împartă bucurii şi greutăţi. Viaţa în doi e mai frumoasă decât singur.
La fel mi se spune, sigur că uneori nu bagi în seamă şi alteori îţi dă de gândit, dar să nu te influenţeze "gura lumii", că vorbe tot ies indiferent, dacă ai prieten nu-i bine, dacă nu ai nu-i bine. Şi eu sunt singură ca şi tine. Am tot ce-mi doresc: Dumnezeu m-a înzestrat cu trăsături frumoase, cu talent, am părinţi buni şi suntem o familie armonioasă, nu am vicii, sunt echilibrată, am şi o carieră frumoasă. Prieteni şi rudele ţin la mine, sunt populară chiar şi la servici... DAR... fără prieten.
Să ai parte de un băiat bun aşa cu ţi-l doreşti şi să fi fericită!
Te-ai gandit vreodata ca poate u esti de vina nu corpul tau? felul in care te comporti si in care vorbesti!