| Dana2103 a întrebat:

De ce nu avem categoria psihologie?
Ce parere aveti despre siteul "Ganduri pentru supravietuitori si pentru sinugicasi?"
Aveti link aici, daca ma lasa TPU sa promovez siteul caritabil: https://suicid.wordpress.com/

6 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Pai, avem categoria "Ştiinţă şi Filosofie", iar cum psihologia este o stiinta, ai deja implementata categoria.
Cat despre siteul tau, prefer sa nu, caci oricat de superficial as putea eu trata oamenii, cand vezi caractere pur romanesti, unele dintre cele mai cretine caractere uneori (exemplul lui "Daniel I." care cred ca deja s-a sinucis doar pentru ca ii e frica de rusinea pe care i-o va aduce fiul sau gay, mi se pare pur snobism, tipic unui carnaval), iti schimbi complet atitudinea despre ansamblu si te plictisesti instant de voluntariat.

| Dana2103 explică (pentru LPCTSTR):

Iti dau mare drepate! Big like! Ma amuza omul tare ca el chiar crede ca totul se invarte in jurul lui si ca ii poate predestina viata copilului... probabil l or fi pus si pe el parintii sa se casatoreasca cu fosta nevasta de ex, pe care n o iubea, i s o fi impus si acum crede ca e normal sa aiba de la sine control asupra fericirii baiatului, dar situatia il depaseste

| Ineys a răspuns:

"Cred ca voi innebuni daca va ajunge sa aiba un iubit si lumea va rade de el".
Deja m-am lamurit ca sunt incuiati la minte. Fiul tau e gay si tu te gandesti ca rade lumea de el.
Vrea sa se sinucida din motivul asta? S-o faca mai repede atunci.

| Dana2103 explică (pentru Ineys):

Nici chiar asa. Nu instiga la sinucidere. E clar ca are probleme, homofobia e o boala serioasa, multi ucid din cauza ei si cred ca se sisincid

| Iote a răspuns:

Tu numai intrebari cu drogati, hoti, sinucigasi, violatori si altele tot din astea ai.
In ce mediu traiesti? Iesi din el si cere ajutor specializat.

| Dana2103 explică (pentru Iote):

Sunt bine, multumesc. Imi plac filmele poliiste, probleme?