| Xonia a întrebat:

De ce nu e bine sa faci baie dupa ce mananci?

Fundita

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai dupa ce mananci nu ti se pare normal sa stai in pat sa se aseze mancarea? Eu cred ca ti se face rau daca mananci si dupa te bagi in aburul ala.

| loricel a răspuns:

N`am mai auzit de chestia asta pana acum.Eu mi-am facut baie dupa ce am mancat si nu am patit absolut nimic

| Ana a răspuns:

Pai sa se aseze mancarea.

| Eu4EverX a răspuns:

Deoarece va creste fluxul sanguin catre maini si picioare si va scadea in preajma stomacului. Acest lucru nu face decat sa-ti slabeasca sistemul digestiv.

| sckorpion a răspuns:

Mancarea nu se "aseaza", insa e indicata miscarea dupa o masa buna.
Daca intrii in baie dupa ce mananci, risti sa iti creasca fluxul sanguin catre maini si picioare si sa scada in preajma stomacului. Acest lucru nu face decat sa-ti slabeasca sistemul digestiv.

| craniul a răspuns:

Este indicat sa astepti o jumatate de ora dupa ce mananci si dupa aceea poti face bae, dus, inoti etc

o zi buna

| CudiDaKid a răspuns:

Cine a zis asta?raised eyebrows

| yellowalien a răspuns:

Nu e bine sa faci baie in apa rece(cum ar fi cea dintr-o piscina/mare) dupa ce ai mancat, pentru ca in felul asta se incetineste circulatia sangelui iar digestia nu mai are loc cum trebuie si ti se face rau! Daca apa e calda nu cred ca patesti nimic.(eu una n-am avut probleme). Totusi incearca sa astepti macar o jumatate de ora dupa ce ai mancat, asa, de precautiehee hee

Întrebări similare