| alexandra28ale a întrebat:

De ce nu ma inteleg prietenele mele cand vine vorba de dragoste?

3 răspunsuri:
| MaeRi a răspuns:

Pai depinde cat de banal pentru tine cuvantu ''dragoste'' semnficica, doearece si pentru mine cuvantu ''dragoste'' e ceva ca in filme, si la fel si prieteni si colegi nu ma inteleg.Desi se spune ca prieteni te itneleg cel mai bine, poate ei nici nu or sa ascutle ce zici tu sau chair li se pare banal ce zici, asa ca incearca sa ii faci sa te asculte pentru ceea ce zici chair daca li se pare banal.

| Vizitiul a răspuns:

Intr-un prieten trebuie gasesti intelegere intotdeauna. De ce nu te inteleg? Pentru ca-s invidioase si nu-ti sunt prietene.

| Dumitrescu_Ana-Maria_1991 a răspuns:

Fara suparare, dar inseamna ca nu-ti sunt prietene adevarate :p
Doar stau si ele pe-acolo cu tine ca n-au ce face. Sincer, imi pare rau, dar asta-i adevarul. Majoritatea "prietenelor" sunt asa. Si la mine e la fel, doar cu 2 ma inteleg cu ADEVARAT.
Ne zicem toate secretele una altuia fara sa ne fie frica ca s-ar putea sa fie aflate, avem incredere una in cealalta.
ASTA INSEAMNA O PRIETENA ADEVARATA. Daca nu te-nteleeg, nu renunta la eele, fiindca stiu ca-i grozav sa-ti petreci timpul cu ele, sa va distrati si alte d-astea, dar nu avea prea multa incredere in ele crying

BAFTA CU DRAGOSTEA TA, EU TEE SUSTINwinking