Oamenii nu se cunosc în timpul " festivității ", pentru că sunt amestecați, doar sunt strigați și chemați lângă diriginte/ diriginta( ex:Ionel Popescu, clasa 9 C), după ajung în clasă unde se explica lucruri.
Nu știu de ce te " victimizezi ", dacă aveai ocazia să stai lângă fata aia pe care o numeai citez " in afara de o fata mai ciudata pe care am vazut-o mai tarziu", nu poți numi o persoană pe care ai văzut-o 5 secunde și nu o cunoști " ciudata" este tot un copil care încearcă să se integreze ca tine.
Oricum toată săptămâna o să vă prezentați, o să vorbiți și etc, nimeni nu se cunoaște complet ( poate tipele respective au ținut într-adevăr legatura încă din vacanță sau poate au fost colege de gimnaziu, asta nu te împiedică să vorbești cu ele, chiar dacă înțeleg sentimentul de a treia roata la caruta.
Secretul este să găsești o singură persoană cu care să te înțelegi bine și atât.
Plus că mulți tineri stau pe telefon în pauze, iar asta nu ii face "antisociali ", ci oameni care aleg cum să își petreacă pauza.
Nu toată lumea își ia energia din a comunica cu 1000 de persoane
Sunt și oameni care fie citesc, fie stau pe telefon și așteaptă să plece acasă, în locul în care se simt bine.
Poti incepe prin a nu intarzaia. E important in societate sa fii punctual. Apoi poti continua prin a nu mai lua decizii si a trage concluzii dupa 2-3 ore. Cine stie ce prieteni iti faci pana luna viitoare.
Cam urata prima ta zi de liceu, eu acum 3 ani cand am inceput liceul am avut putin noroc ca se mai uita un coleg la mine din cand in cand de parca voia sa fim prieteni si dupa 2-3 zile chiar ne-am imprietenit
dupa o luna s-a lasat de școala si apoi am gasit alti 2 baieti cu care ma inteleg foarte bine chiar si pana in ziua de azi
baieti care au bun simt si sunt educati, nu cocalari infecti
Nu conteaza ce s-a intamplat in prima zi, poti sa treci foarte usor peste si sa astepti sa vezi ce vine mai tarziu!
Perechile din prima zi vor fi dusmani mai tarziu si invers.
Nu stiu cum sunt relatiile intre fete dar intre baieti s-a intamplat sa ne dam pumni in față intr-a noua si sa ne vedem dupa 20 de ani cu cea mai sinceră prietenie. El este ofiţer de poliție, eu ceva lucrător prin strainatate. Nu sunt gay, nu dau relatia drept exemplu haha! Si cu alti colegi am aceeasi atitudine, si este reciprocă.
Deci treci peste moment, nu ai pierdut nimic afara de o festivitate si cateva cunostinte de moment. Aveți 4 ani PATRU ANI de petrecut impreună!
De ce nu te împrietenești cu fata aia " ciudată "? Și de ce o caracterizezi așa dacă nici măcar n-ai vorbit cu ea. Problema nu e că persoanele nu vor să fie prietene cu tine, problema e că tu nu vrei. Și normal ca nimeni n-a vrut sa te bage in seama daca tu stateai pe telefon. Poate si ceilalti te-au etichetat pe tine ca o fata " ciudata ", emo si antisociala. Ai incercat doar o data sa te imprietenesti si atat. In clasa aia sunt doar 2 fete? Si ho, e doar prima zi, nu trebuie din prima zi sa fi prietena cu tot liceul, ai rabdare.
casablanca40 întreabă:
ksm1485 întreabă: