Deaia nu ascult decat muzica selectata de mine si la radio ascult Radio Guerilla. E singurul radio cu muzica misto, in rest... la tv, MTV. Desi mai are si el fite din acestea cateodata...
Cum nu exista muzica buna? Exista. Dar depinde ce iti place si trebuie sa-ti alegi muzica. Muzica irlandeza/celtica e f frumoasa, cea medievala la fel. Cunosc 2 compozitoru underground. Cauta userii de pe youtube Adrian von Ziegler si BrunuVille. Sunt foarte talentati. Nu ascult dance, house, sau chestiile astea comericale. Iar muzica ce se aude mereu la tv si radio mi se pare f ieftina. Vedetele astea noi scot aproape lunar cate o melodie noua care e seaca dar se vinde. Pe cand cei ce muncesc sa compuna cv scot un album odata la 2-3 ani.
Hmm,muzica buna exista.Depinde ce preferi.Ai dreptate, prea multa muzica, cu fete dezbracate si cantareti/cantarete aproape afoane/afoni.Eu una ascult mai mult muzica straina, pentru ca trebuie sa stii ca ei au muzica adevarata, nu noi.Noi lasam calculatorul sa-si faca treaba.Si e pacat. Tara are valori dar nu stie sa si le puna in evidenta.Eu ascult musica din U.S.A.Pot spune cu mana pe inima ca nu e acelasi lucru ca la noi.Muzica de la v si radio este ...Mai mult pentru cei care frecventeaza clubul si le place dezmatul.Eu tin cu muzica buna.Gen paramore, Adele, lady Antebellum.Asta da muzica. Plus cea rock.
Romanilor le place sa auda acelasi gen muzical care este la moda acum.Se va termina si asta la un moment dat.Dupa parerea mea,manelele inca mai au stapanire pe 'jmekerii' de cartier (si din scoli). Plus ca muzica asta e usor de facut,nu iti trebuie decat un program plus glas (nu ureche muzicala, nu voce, doar corzi vocale). Totusi de ce au scos muzica rock de pe radiouri? Si ala Alex nu mai stiu cum a zis ca nu-i place genul asta dar trebuie sa se adapteze pentru ca nu mai are faima dupa.Si colegii mei fac muzica din asta, drept dovada ca nu iti trebuie multa cultura muzicala(generala) si minte.
bogdan423 întreabă: