| Dariiiii a întrebat:

De ce nu merge sa imi activez abonatii pe facebook? I-am activat odata acum cateva luni bune, i-am scos din greseala si de atunci nu mai pot activa aceasta optiune, pur si simplu nu imi apare acolo ca la toata lumea la "Setari de confidentialitate". Mi s-a zis ca trebuie sa modific data, sa pun ca am peste 18 ani, ok, dar nici aia nu merge modificata, tot asa am modificat-o acum mai bine de 3-4 luni si de atunci imi apare asa pe gri si nu merge modificata. Cum imi pot activa abonatii totusi? Primesc cereri de la persoane necunoscute si as vrea sa ii bag la abonati. Ajutati-ma va rog!

4 răspunsuri:
| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Ce anume vrei sa faci?

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Nici nu stiu la ce exact te referi? Cum adica sa-ti activezi abonatii? Abonatii sunt cei care te au sau nu ca prietena dar iti vad actiunile:poze, comentarii etc.Tu nu-i poti "activa" pentru ca daca i-ai putea scoate de la "Activi" Facebook nu ar avea cum sa "tina minte" pe cine ai avut tu la "activati" ca sa iti dea o lista pe care sa o "reactivezi".

| BalonnasheDeSapun a răspuns:

Ciudat

| Dariiiii explică:

Sa imi activez acea optiune prin care atunci cand primesc o cerere si dau "Nu acum" mi-l baga la abonati (follow-eri) care imi pot da like-uri si ma pot urmari fara sa ii am ca prieteni.