| Bubuu a întrebat:

De ce nu merge sa imi schimb poza de la avut?

4 răspunsuri:
| Alleee18 a răspuns:

Vreau sa si eu sa vad raspunsurile pentru ca am aceeasi problema :-s. La mine merge doar daca o sterg de acolo, din fereastra aia, ii dau browse si o selectez din nou. Dar e aiurea asa.

| Diana_6198 a răspuns:

Buna Bubuu.Pai nu stiu mai ca si pe mine m`a intrebat acum o fata daca la mine merge sa`mi schimb poza de la avatar si am incercat sa vad daca merge si nici la mine nu merge.Nu stiu ce are. Sper sa mearga mai tarziu.Bye:*.Daca te-am ajutat fundita:X?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te referi la avatarul de pe TPU dupa ce schimbi avatarul trebuie sa astepti 24 de ore pana se actualizeaza site-ul. Daca nici atunci nu merge trimite un mesaj la contact sus in dreapta si o sa-ti zica admini site-ului de ce nu merge sau o sa-ti zica cum trebuie sa faci.
Daca te referi la Yahoo Messenger asta e o problema cam veche si nu prea ai ce sa faci pana cand cei de la Yahoo nu rezolva problema sau instaleaza Yahoo Messenger 11 incearca poate merge.

| carmen333_3217 a răspuns:

Care avatar dacxa la asta de la TPU pai cred ca e vreo defectiune ar trebui anuntati producatorii TPU!

Întrebări similare