Vreau sa si eu sa vad raspunsurile pentru ca am aceeasi problema :-s. La mine merge doar daca o sterg de acolo, din fereastra aia, ii dau browse si o selectez din nou. Dar e aiurea asa.
Buna Bubuu.Pai nu stiu mai ca si pe mine m`a intrebat acum o fata daca la mine merge sa`mi schimb poza de la avatar si am incercat sa vad daca merge si nici la mine nu merge.Nu stiu ce are. Sper sa mearga mai tarziu.Bye:*.Daca te-am ajutat fundita:X?
Daca te referi la avatarul de pe TPU dupa ce schimbi avatarul trebuie sa astepti 24 de ore pana se actualizeaza site-ul. Daca nici atunci nu merge trimite un mesaj la contact sus in dreapta si o sa-ti zica admini site-ului de ce nu merge sau o sa-ti zica cum trebuie sa faci.
Daca te referi la Yahoo Messenger asta e o problema cam veche si nu prea ai ce sa faci pana cand cei de la Yahoo nu rezolva problema sau instaleaza Yahoo Messenger 11 incearca poate merge.
Care avatar dacxa la asta de la TPU pai cred ca e vreo defectiune ar trebui anuntati producatorii TPU!
ale0409 întreabă: