| narcotik a întrebat:

De ce nu-mi dau seama ca o iubesc in timp ce suntem impreuna? Si vad numai dupa ce ne despartim? sunt eu de vina?

Răspuns Câştigător
| CarmenR a răspuns:

Nu esti tu neaparat de vina. E psihologia umana, in general. Oamenii nu apreciaza in general ce au, decat atunci cand pierd acel lucru sau acea persoana. Ar trebui sa iti dai seama tu intai ce iti doresti cu adevarat sau ce te face cu adevarat fericit astfel incat sa poti ferici la randul tau si pe ceilalti. Mult succes!

1 răspuns:
| WhiteRose a răspuns:

Pai stii cum se spune " nu pretuiesti ceea ce ai decat atunci cand il/o pierzi". Multora li se intampla asta, aproape tuturor de fapt.
Poate sunteti impreuna de mai mult timp, dar nu stiu ce sa-ti raspund ca sa intelegi ceva, ce conteaza daca esti de vina, da, suntem responsabili pentru faptele noastre, dar cred ca alta ar fi problema... ca nu iti dai seama ca o iubesti atunci cand sunteti impreuna, asta mi se pare ciudat, nu cred ca nu simti nimic pentru ea atunci cand sunteti impreuna, poate e din cauza timpuluithinking

Daca va impacati, incercati sa faceti cat mai multe lucruri cand va vedeti, sa va plimbati prin toate locurile care va vin in minte, nu stiu, chestii noi care sa va apropie...

Bn, sper ca nu exagerez cu romantismullaughing