anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce nu o suporati pe Miley Cyrus atata timp cat ea este cea mai draguta persoana din lume cu vocea cea mai frumoasa? Nu am nimic cu ea ba chiar ii sunt fan si am 17 ani si nu ma deranjeaza pentru ca o ador...Asa ca voi de ce nu o suportati?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
7 răspunsuri:
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Principiul acţiunii şi reacţiunii. Când un milion de (pre)adolescente se isterizează din cauza câte unui idol, e normal ca alt milion de oameni să respingă tot ce ţine de idolul respectiv.Nu cântă rău dar serialul e lipsit de orice valoare educativă, nepoata mea a început să imite modul de a vorbi şi de a se comporta al eroilor din Hannah Montana şi într-una din aceste zile o să şi-o ia cu siguranţă, nu mai poţi să-i spui nimic fără să te întrebe "ce vrei să spui cu asta?" Dacă şi peste 20 de ani va avea acelaşi succes...mai vorbim atunci.

| DeeDee a răspuns:

Are voce si canta bine, dar pentru o vedeta Disney doar pana aici ajunge. Singura chestie de admirat la ea este ca are tupeul sa se poarte cum este ea cu adevarat, avand in vedere pe cine reprezinta (ar trebui sa fie model de moralitate, doar in filmele Disney adolescentii nici macar nu se saruta). Nu sunt de acord cu ce face ea pe youtube si nu pot sa admir pe cineva a carui idee de a fi un star e sa se faca blonda. Jeez. Toate scandalurile in care se baga...cred ca in curand o sa o ia si ea pe urmele lui Lindsay Lohan. So...nu. Trebuie ca cineva sa cante exceptional ca sa pot trece cu vederea comportamentul. Sa fie epic, precum MJ sau Elvis. Atunci, da.

| albastrel a răspuns:

Dar tu de ce nu esti logata pe site? esti o admiratoare anonima? pentru ca daca stii ca noi nu o suportam pe faimoasa, minunata, superba M C inseamna ca ai cont aici si iti este rusine sa recunosti ca iti place de ea sau ai ai chef de caterinca. deci... care din ele este raspunsul corect?

| Larette a răspuns:

Ok, let's take it from the start.
Cea mai draguta persoana din lume-NOOOO
Cu vocea cea mai frumoasa-HELL NOOOO
Am 17 ani-NOOOO
HM e varza-Daaaaaaa, agreed.

| BabyPink a răspuns:

Aţi înnebunit lumea şi TPU cu cea Miley sau cum Doamne iartă-mă o cheamă!
În orice magazin care intru dau de Hannah Montana chatterbox. Nu v-aţi plictisit de acest "fenomen"?
Şi la 17 ani tu eşti fana HM? rolling on the floor
Dacă erai vreuna de vreo 11-12 ani mai ziceam, dar la 17 ani să fii HM este ceva de groază! straight face

| DianaLostInDreams a răspuns:

Esti sigura ca ai 17 ani sau ne minti?smug laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cântă bine ce este drept, dar va înnebunit un serial de desene animate Disney. Nu suntem de acord pentru că deja aţi luat-o razna, nu zice nimeni să nu îţi placă, dar voi deja o idolatrizaţi. ceea ce nu e bine deloc. Va trece mania asta, exact aşa cum a trecut şi cea cu sirenele. Apropo, nu cred că ai mai mult de 14 ani, dacă da, atunci...

Întrebări similare