| darkstar0297 a întrebat:

De ce nu pot avea încredere in mine? Tot timpul ma gândesc ca alții pot iar eu nu

Răspuns Câştigător
| CleanHeart a răspuns:

Si " altii " asa cum ai zis au fost cum esti tu si au reusit sa aiba incredere asa ca si tu poti, nimeni nu are incredere full dar in timp au reusit sa-si cunoasca valoarea, cu o viata asa scurta eu zic sa ne pretuim persoana mai ales daca e tanara si frumoasa.

4 răspunsuri:
| AlexValentinn a răspuns:

Pentru ca ai stima de sine scazuta.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu poți, pentru că nu ai motiv ca să ai, simplu. Nu ești nici mai bun nici mai rău, cu sau fără această încredere. Dar dacă ai avea-o ai putea face ceva cu ea. Ca să faci, ar fi nevoie să faci un efort. Lipsa de încredere te scutește de acest efort. Dar dacă ai de toate, de ce să faci acest efort? Ar fi inutil. Deci abundența te determină să găsești o scuză pentru lipsa ta de acțiune și implicare. Și care este scuza. Nu sunt prea bun, prea frumos, prea deștept, nu am încredere în mine. De aceea nu poți.

| Dana2103 a răspuns:

Pai de ce nu poti? Esti invalid? Poate psihic, ca daca erai fizic nu mai puneai intrebarea asta, fiindca stiai ca nu poti.
Desi cei invalizi psihic nu si mai pun problema daca pot sau nu. Asta e un semn bun, inseamna ca vrei sa lupti, sa te auto depasesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Încrederea în sine se dobândește odată cu realizările personale.
Dacă vei acumula succese în viață de care vei fi mândru, atunci vei căpăta încredere în tine.