Caut în fiecare zi
Inseamna ca nu stii sa le abordezi.
Poate pentru ca nu stii sa vorbesti frumos si respectuos cu ele, ca fete sunt tot vreo 3.5 miliarde, pe lumea asta.
Că nu ai un prieten de vârsta ta și să mergeți amândoi unde sunt fete sau femei singure.
Eu știu o grămada care au găsit.Dar știu sa vorbească. Prieteni nu am deloc.Nu vrei sa ne împrietenim?
Sunt prea mare eu, caută pe unul de vârsta ta și din orașul tău.
Unde sa găsesc?
Și de unde să i-au prieten?
Când ești singur indiferent ce ești sau cum arăți nu te duci singur unde sunt femei.
Nu iti oferi prilejul de a vorbi cu fete. Cel mai probabil iesi din casa numai dupa cumparaturi si lucru, momente in care nu esti concentrat pe fete. Incearca sa aloci o perioada din zi, o ora sa zicem, interactionatului cu fetele.
Unde sa interacționez?
In parc spre exemplu.
Copii ce sa întâlnesc acolo
Sunt sigur ca și ele ies la aer in parc și dacă nu in parc încearcă intr-o zona din orașul tău gen centrul vechi.
Ca nu stii sa vorbești cu ele, nu le place stilul tău de abordare, personalitatea ta, dar una se va găsi care te va plăcea într-o zi, ideea e sa nu renunti niciodată și sa te dai bătut. 100% nu avem de unde știi cum te prezinți tu in fata fetelor ce discuți cu ele, ce gafe faci, tu știi asta cel mai bine.
Schimba vestimentația și mergi la sala, fa bani și vor veni ele singure.
Sylvye întreabă: