anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce nu pot gasi pe cineva? Am 27 de ani si am fost singur aproape toata viata. Tot ce vreau e sa iubesc si sa fiu iubit, dar parca este tot mai greu cu fiecare zi care trece. Simt ca treaba mi-am facut-o iar pana in prezent mi-am atins toate scopurile in sensul ca am terminat o facultate buna, iar in momentul de fata am un job in care fac intre 8000 de lei si 11.000 de lei pe luna, cu 30 de ore de lucru pe saptamana. Asta imi ofera timp sa lucrez la o afacere pe care mi-o doresc. Frumos mi se spune adesea ca sunt, dar se refera la faptul ca sunt dragut. Corpul de calisthenics mi l'am creat, facand de'a lungul anilor foarte multe sporturi. Adica am evoluat cat am putut de mult si am iesit din casa sa vad lumea. Dar peste tot unde m-am dus, femeile au fost prietenoase cu mine dar nimic mai mult. Mi se pare ca cu cat ajung mai sus cu atat sunt mai singur. Sfaturi ce as putea face mai departe? In prezent inca stau cu parintii fiindca abia anul viitor imi cumpar apartament, pana acum mi-am strans avansul, cam 50% din pretul apartamentului. Dar parca nu mai vreau sa fac nimic cand vad ca toti in jurul meu au parte de dragoste, sex si nopti fierbinti iar eu nu atrag nimic ce'mi place. Macar sa stiu daca mai merita sa-mi bat capul.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Numai cand aud fetele ca la 27 de ani inca stai cu parintii, deja sunt pe fuga, insemanand ca ori esti fatalau, ori ai vreun handicapat ori esti impotent.

Pe deasupra mai esti si arogant, total neadecvat situatiei proaste in care te afli, fiindca nu ai ce sa oferi, dar ai pretentii la care nici tu nu esti capabil sa ajungi.

| maestruk a răspuns (pentru Violleta2022):

Interesant. Ce ar trebui sa ofer?

| Violleta2022 a răspuns (pentru maestruk):

In primul rand sa te muti singur, ca sa dovedesti ca esti capabil sa fii "adult' nu un intretinut, inca pe spinarea parintilor.
Apoi, sa acorzi respect si bun simt unei fete/femei pe care o inviti in oras, platind prima masa integral,, oferind o flare, o atentie, un gest galant facut de un om matura de aproape 30de ani, ca nu se mai asteapta nimeni la mers la film si baut limonada la varsta asta.
Si de aici, in functie de cum te compori la primele intalniri cu fata, se va lega ceva sau nu.
Inca ceva: nu te plange si nu barfii pe nimeni cand te intalnesti cu cineva, vorbeste doar despre persoana ta si puen intrebari fetei cu care te intalnesti, sa para ca esti interesat de ea.

| dullcat a răspuns:

Buna.Intrebarea era potrivita pentru alta categorie, varsta de 27 iese din sfera adolescentei. Apoi, eu cred ca esti deja pe drumul cel bun, ti-ai asigurat toti pilonii care te incadreza la categoria adult functional pe drumul catre succes, adica educatie, loc de munca/cariera, sanatate si propriul tau loc in care sa te muti.Gandeste-te ca multi adulti se chinuie cu astea pana pe la 40, iar altii s-au distrat si au frecat menta cat tu ai muncit si acum ii va lovi greul din plin, asadar eu nu as bate pasul asa in retragere spre deznadejde fiindca nu ai de ce. Poate ca persoana potrivita va veni dupa ce aproape toate se aseaza ca niste piese de puzzle? Ma gandesc si ca daca ai avut disciplina si increderea sa ajungi unde ai ajuns pana acum, vei putea da dovada si de taria de caracter necesara mai departe, plus rabdare, ca la asta se rezuma totul. Daca fortezi lucrurile si devii disperat nu va duce la nimic bun. Just do your stuff and everything else will fall into place.Ah si ai grija daca te decizi sa apelezi la aplicatiile destinate datingului, ca risti sa dai numai peste oameni care au valori total opuse de ale tale si asa chiar ajungi sa iti distorsionezi rau perceptia asupra iubirii in viata.Sunt si exceptii, dar putine.Succes!

| I0NUTA a răspuns:

Primul pas este sa nu mai stai cu parintii si sa te muti in apartament.