Este neincredere, anxietate sociala sau timitate. Sau poate minti destul de des acele persoane si nu te poti uita in ochii lor deoarece te-ai obisnuit sa nu o faci. Eu spun doar sa te relaxezi ca orice prostie ai spune poate o sa conteze azi sau maine, dar peste 2 ani oamenii aia nici nu o sa te mai tina minte sau ceva. Am avut si eu probleme cu anxietatea sociala, si am avut o terapie mai 'speciala' sa spunem asa: am fost trimisa la un concurs de vorbit in public. Am crezut ca ma fac de ras, dar am luat premiu bun. Si de atunci mi-a trecut incet incet orice fel de teama de orice, de uitat in ochi, de vorbit cu oamenii, de prezentat proiecte, de ascultri, de tot.
Incearca doar 'sa-ti iesi din carapace'.
Se numeste timiditate, o poti invinge doar daca incepi sa iti petreci mult timp zi de zi socializand cu oameni.
Timiditate, frica de necunoscut, neincredere in tine. Cu colegii esti familiarizat deja si de aceea o poti face cu usurinta. Lucreaza la cele de mai sus si vei reusi sa faci asta cu toata lumea.
Esti timida . Am un truc pentru tine. atunci cand nu ai curaj sa privesti o persoana in ochi, uita-te intre sprancenele ei, deasupra nasului ( acolo unde isi fac indiencele punct rosu). Asa cel cu care vorbesti o sa creada ca ai incredere in tine si iti e si tie mai usor. Nu stiu de ce, insa functioneaza
Nu-s timida de obicei..Sunt chiar.dar mna
Probabil esti timid/a adica iti propun un exercitiu. Cand stai langa cineva necunoscut si nu il poti privi in ochi, prefeta ca acea persoana e propria ta reflexie si indiferent cat de greu ti-ar fi nu te uita in alta parte.
Si eu am avut aceeasi problema...ori nu ai curaj sa vorbesti cu acea persoana sau iti e rusine sa nu spui ceva gresit...
anonim_4396 întreabă: