Salut! Esti un băiat inteligent de vreme ce ai conștientizat că la tine este problema. Parerea mea este ca ar trebui să vizitezi un pedopsihiatru. De Ce? Acolo merg toti tinerii minori care au diverse probleme nervoase iar medicamentele le cresc încrederea în sine,autocontrolul,ii echilibreaza deoarece actioneaza la nivelul creierului,acolo unde se procesează informația. A fi constient si a te trata la nevoie te face un om normal. Pe langa faptul ca nu vei mai avea probleme cu cei din jur din cauza violentei,nu vei mai simti nici senzatiile de nervozitate care sunt insuportabile. Eu cred ca esti castigat. Psihologul te ajuta doar cand ai probleme in familie,cu scoala,neintelegeri personale etc. Însă în ceea ce privește violența,este din instinct, mai mult sau mai puțin avem parte de ea fiecare. Doar asa poate fi ținută sub control, prin medicatie. Sunt oameni care nu devin violenți pentru ca s au programat sa atace in situatii critice. Tu te bați pentru ca asa simti si asa te ai invatat. Nu poti opri asta in conditiile in care corpul iti cere. Eu zic ca daca te tratezi, o faci pentru tine, pentru că te respecți pe tine însuți. Parerea mea.
Inainte de a reacționa (violent - înțeleg că ai tendința) numără în gând până la zece (sau mai mult dacă crezi de cuviință) și apoi poate vezi lucrurile mai limpede