| Silvia93 a întrebat:

De ce nu reusesc niciodata sa ma integrez in societate?
De fiecare data cand am incercat sa imi fac o prietena (sunt fata) ea avea o "alta viata",alte prietene, alt timp.iar eu nu ma puteam tine dupa stilul ei de viata.
Am avut o prietena Anna, am fost prietene 5 ani pana a aparut o alta prietena cu care iesea zilnic.iar acum se plimba ba la mare ba la munte.
Am avut o alta prietena, Maria, cu care am fost prietena 2 ani. apoi si-a facut alti prieteni si vad pe facebook ca iese intr-una in cluburi...
Eu nu ma pot tine dupa ele.
Am peste 20 de ani.

15 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

Vezi? are alt stil de viata.gaseste prietene compatibile cu stilul tau.asta nu inseamna ca nu te poti integra in societate.

| neutrino a răspuns:

Tu esti singura in masura sa stii raspunsul.

| Mosotti a răspuns:

Si ce te int sa fi prietena cu niste unele necompatibile? Gaseste una cu care te compatibilizezi. Si daca nu gasesti aia e, ce atata problema? Iti vezi de pasiunile tale care le ai si aia este, mergem inainte.

| KinderRM a răspuns:

Bună

A te integra nu înseamnă a fi precum vor alţii să fii. Înseamnă a fi tu, nu trebuie să te iei după nimeni. Nu trebuie să stai după nimeni şi nu să copiez modelul de viaţă a altcuiva, pentru că poate să fie greşit din toate punctele de vedere. Încearcă să ai prieteni în viaţa reală, nu mai încerca să îţi faci fel şi fel de prieteni pe facebook sau alte prosti. Mă contrazic singur şi spun că îmi sunt prieteni mai buni cei de la depărtare decât cei din oraş cu mine, sincer. Fi tu însuţi, nu copia modele de viaţă ci făţi-l pe al tău, va fi mult mai interesant. Sunt sute de persoane în ţara asta cum eşti tu, aşa diferită şi cu minte * spre deosebire de altele. Te vei integra la un moment da, te asigur.

| Silvia93 explică (pentru KinderRM):

Pai tocmai prieteni din viata reala nu pot avea, prieteni care chiar imi sunt prieteni pe net am destui.
E vorba de cineva cu care sa ies..eu sunt mai simpla, vreau plimbari in parcuri nu terase, cluburi..plus ca sufar de anxietate-agorafobie..frica ed locuri publice (cele aglomerate).
Si daca nu as mai fii eu insami acum probabil aveam prieteni/e.dar pentru ca tocmai sunt eu insami nu am prieteni.
Totusi am peste 20 de ani si nu am nici un prieten / amica

| KinderRM a răspuns (pentru Silvia93):

Singură împotriva tuturor, da' nici mie nu îmi plac cluburile. Mi se par aiurea, serios. Nu prea trebuie să ai frică de locurile publice, nu ştiu cum vine asta. Tot ce spun este să începi să comunici, dacă nu poţi sau nici măcar nu vrei, stai aşa. Chiar e frumos; ' Singur împotriva tuturor. '

Eu incerc, am mers in cluburi si am incercat sa ma integrez..sa le fac pe plac dar am doar o fata trista iar ei nu suporta sa ma vada asa.
Cu cat rad mai mult (chiar fara sens) cu atat ma plac mai mult.
Iar singura, pe viata, sunt constienta ca nu am cum s raman..trebuie sa fac ceva.

Nu chiar singură, nici aşa. Fii cum vrei tu, nu cum vor alţii să fii. Nu faci pe plac nimănui, îţi faci ţie. Dacă te uiţi pe tine pe drum, este grav.

Sunt eu si uite unde sunt; D
pe TPU plangandu ma ca nu am prieteni........pffffffffffff

Nu mai fac chat aici. fb/mess vii?

Fb,da-mi pe privat

| Florinel28 a răspuns:

A te integra in societate inseamna mult mai mult decat problema ta expusa aici.
Problema ta cu prietenele si faptul ca difera atat de mult de tine pe partea sociala e ca poate ai probleme cu comunicarea sau nu iti permiti un stil de viata asemanator, fie datorita banilor cat si poate faptului ca ai prea putini cunoscuti cu care sa te invarti si sa-ti traiesti viata ca majoritatea adolescentilor. Daca te simti in urma unora din amici tai nu inseamna ca e ceva rau ca nu poti trai astfel de experiente pe cat de des ti-ai dori.

| Silvia93 explică (pentru Florinel28):

Adevarat ce spui tu, in mare parte este din cauza banilor dar sufar si de agorafobie..frica de spatii publice. cele aglomerate.
Si nu pot lucra mall uri cum lucreza ele (ei) ca sa fac 15 mil intr o luna sa pot merge in 2 luni la mare cu ei.
Si am si spus, am peste 20 de ani deci n mai sunt adolescenta..am postat pentru ca e o problema adolescentina, sunt asa de mica.
Imi place mai mult sa ies iarna cand nu este nimeni pe strada sua oriunde altundeva dar nu terase, mall uri, cluburi.

| Florinel28 a răspuns:

Interesanta chestie cu fobia asta din nefericire pentru tine. As dori sa stiu mai multe.

| Silvia93 explică (pentru Florinel28):

Agorafobia se definește prin teama de a fi singur în situații sau locuri, mai ales în locuri publice, care nu pot fi părăsite imediat sau în care ajutorul poate să nu fie disponibil în eventualitatea că ar apărea un atac de panică.

PE scurt imi este frica sa ies mai departe de 300 m de casa happy