Sunt atatea sortimente de mancare pentru pisici, parca noi stim ce contin toate?
Pentru ca unei pisici nu ii place neaparat gustul de soareci ci provocare de ai prinde! Pt ca sunt micuti rapizi, iar noi cunoastem pisicile caci acestea si cand vad o musca se dau dupa ea...caci o vad ca pe o micuta prada!
Ca sa le placa mai mult pisicilor cum pisicile sunt renumite pentru ca mananca soareci, si mancarea pentru pisici din conserve are aroma de soareci
Da imagineaza-ti o fabrica de facut conserve ...angajatii alergand dupa soarecii prin canale sau eu mai stiu pe unde )
M-am documentat se pare ca sobolanul (ma refer si la soareci, cred ca fac parte din aceeasi familie ) este mai bun decat puiul, in japonia este o delicatesa, posibil soriceii sa fie si mai buni la gust, altfel pisicile ar manca lacuste sau carabusi sau gandaci sau mai stiu eu ce, sunt destule animale mari care mananca doar furnici sau gandaci, o explicatie mai buna n-am gasit.
Pai daca s-ar fabrica asa ceva majoritatea pisicilor ar fi lenese ce interes ar mai avea sa mai alerge dupa ei daca totul le vine pe tava(conserva), oricum pisica nu face diferenta intre aroma si natural.
OmuFoarfeca întreabă:
Twister09 întreabă: