MAMA...NINI nu se mai difuzeaza deoarece s-a facu o mic pauza... Telenovela v-a incepe din martie cu episodul 61
Sper ca stii ca Nini nu se difuzeaza si in week`end.
In afara de asta, este vorba de episoade...
Trebuie sa apara unele noi, deoarece cele vechi au fost difuzate de cateva ori. Eu zic sa ai rabdare, pentru ca vor aparea episoade noi!
Si eu le astept. :-x
Se difuzeaza doar luni si vineri pe Disney Channel la ora 21. 45 deoarece au ramas in urma cu tradusul episoadelor.
Pai: Daca a refuzat-o la nunta pe Selina si a zis ca o place pe Nini, ce mai era de facut? Daca "scorpia" a fost indepartata, copii fericiti chiar si Nini mirata. Era clar ca nu mai avea ce sa se intample nou. Doar ca ambasadorul sa faca o familie alaturi de ea.si pe urma sa se intample numai chestii fericite...Nu prea mai avea farmec .
sper ca te-am ajutat pa, pa
Episoadele nu sau terminat. Ele tin pana la ep 128, dar poate nu au fost traduse toate. Funda?
Nu din pacate dar sper ca va incepe o ador pe nini si pe martin pentru ei traesc
fundita?
Au luat o pauza.se va difuza din nou in luna martie... oricum este posibil sa inceapa cu vreo saptamana inainte de redifuzare sa ii faca reclama asa cum a facut la toate serialele cand urmau episoade noi
Http://www.protvmagazin.ro/......ey-channel cititi aici, sper ca te-am ajutat;) >:D
Nini o sa fie iarsi au facut o mica pauza intre sezoane si ion luna Martie s-ar putea sa se difuzeze. Sper ca ti-am fost de ajutor Funda?:d