Mie imi place asa de mult sa fac sport, dar din pacate profesoara noastra, care ne este si diriginta, cliuleste
@diya:''noroc'' pentru ca aveti o ora pe saptamana de sport? Mie mi se pare penal...Este chiar foarte bine sa faci sportE mai bine decat sa stai toata ziulica pe scaunul din clasa sau de la fast-food... Mie chiar nu-mi plac mancarurile de acolo, mi se par gretoase!
O sa devenim o lume de obezi! Dar vad ca nu pe multa lume deranjeaza acest lucru...Trist!
Chiar o sa ajungem o tara
La mine in scoala se practica ... dar stiu foarte multe scoli in care nu... cred ca generatia asta este cam impunatoare .in sensul ca sunt foarte agresivi .cate cazuri nu au fost ca ameninta profesorii si asa mai departe... probabil si asta. dar si indiferenta profesorilor, ori din cauza ca nu au salar destule de mare ori chiar nu le pasa
pusi
Lol ce tare la noi daca cineva chiuleste profu ii pune a doua ora sa faca 50 de genoflexiuni
Nu prea cred...eu azi am facut sportul si nu mai pot de picioarenoroc ca avem doar o ora pe saptamana...
Nu chiar toti merg la fast-food sau prin alte parti... noi de exemplu facem sport pentru ca ne-a venit un prof... woaw iar cei care erau scutiti de sport anul trecut pe motiv ca erau ``bolnavi`` acum nu mai au nimic numai de dragul profului
Salut...
Pentru ca vin din sapte generatiile care au fite si figuri de asta nu se mai practica
Pai si ce crezi ca daca face sportu' si dupa aia se indoapa de la fast food, ca de creste apetitu', se rezolva ceva? cat scazi atata pui, poate chiar dublu
Buna,mie imi place foarte mult sportul si chiar daca nu sunt asa de slaba nu ma plang.Nu obosesc repede si imi place sa joc foarte mult volei! Eu am 3 ore de sport pe saptamana si nu sunt la o scoala generala sau o scoala speciala pentru sport! Sunt la Liceul De Muzica " Tudor Ciortea" si avem un profesor foarte bun de sport! Eu consider ca sportul este cea mai sanatoasa cale de a slabi si de a fii sanatos! Va pup!
Curious2 întreabă: