| mixaellah a întrebat:

De ce nu simtim durere cind taiem parul?

7 răspunsuri:
| Bemineever a răspuns:

Durere sufleteasca? Daca da,pentru ca e parul nostru,noi umblam zilnic si non-stop cu mana in el,noi ni-l coafam dupa bunul plac,noi mai suntem trase de colegi sau ne paruim cu alte fetelaughing. Toate aceste roluri le are parul. Daca e durere fizica, inseamna ca ai pielea capului sensibila, sau firul.Sarbatori Fericite! Funda?:*

| thegatekeeper a răspuns:

Pentru ca parul este format din celule moarte, ca si unghiile, care nu contin terminatii nervoase si astfel nu putem sa simtim durere cand ne taiem parul. La fel si cu unghiile happy.

| UniversaLove a răspuns:

Salutare
Parul si unghiile nu au nervi care sa produca o alerta(durere) in organism, sistemul nervos nu este legat de ungii si par.Parul si unghiile sunt din cheratina,le da duritatea si rezistenta dupa sanatatea spirituala(sufleteasca),mentala si fizica a fiecarui om/fiinta in parte.
Daca nu ai parul sanatos inseamna ca nu ai iubire fata de sine si gandesti prea mult rational decat sa Simti cu Inima Deschisa,daca ai prb. cu unghiile este pentru. ca ai frici interioare si protectia naturala din fiecare este la un nivel ft. scazut,plus lipsa de calciu,magneziu, fier, zinc etc.Pentru unghii si par ft. sanatos,mananca miere de albine,multe vegetale,in special banane si portocale,nuci si alune,plus incearca sa vizitezi cat mai des natura si gandeste POZITIV,IUBESTE-TE cu Adevarat!
Parul este o ''antena'' pentru. energiile inalte(lumina spirituala/lumina soarelui care o si ofera),de aceea persoanele depresive isi descarca nervii prin mutilarea parului cu brutalitate plus sa scape si de traume pentru. ca parul ca orice alta parte a organismului(trupului fizic)memoreaza TOT ce facem,(acelasi caz si cu padurile,plantele sunt antene pentru. energia spirituala, nu are legatura cu NICI o religie aceasta energie spirituala, este doar energia cea mai PURA, este parul planetei si daca se defriseaza padurile practic slabesti planeta.si tot ecosistemul, planeta Pamant este o FIINTA si NU o roca fara viata)
Toate cele bune, Numai Bine!

| bodysun a răspuns:

Pentru ca nu ai receptori pentru durere (conectati la fibre nervoase) acolo. Am fost construiti in asa fel incat sa ne putem taia unghiile si parul inteligent, nu? Hai sa-ti mai zic una interesanta. Daca ai avea o rana (de razboi, sa zicem) care te-ar lasa cu inima expusa, ai putea de asemenea sa o atingi si nu te-ar durea. Nici acolo nu sunt receptori pentru durere

| 01Bebe a răspuns:

Pentru ca nu exista nervi in firele de parbig grin

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Pai nu ne doare atunci cand ni-l taiem pentru ca firul de par nu produce o substanta anume[nu stiu sigur cum se mai numea, e mort(ca sa zic asa)], dar cand mi-l smulgem noi ne doare pentru ca radacina parului e ''vie''
Sper ca ai inteles cevabig grin
Sarbatori fericite!

| GabiiHaș a răspuns:

Nu stiu d-astea!tongue

Întrebări similare